5 Ιουν 2012

Επεκτείνεται το δίκτυο Wi-Fi στην Άρτα

Νέοι κόμβοι σε όλες τις Δ.Ε.

   Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της αποκέντρωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο, προχωρά στην επέκταση του ασύρματου δικτύου σε 13 νέα σημεία της επικράτειας των ορίων του Δήμου μας και την βελτίωση και επισκευή των υφιστάμενων κόμβων. Ήδη βρίσκονται σε λειτουργία οι κόμβοι στις Χαλκιάδες, Κεραμάτες, Λιμίνη, Κορωνησία, Ράχη και Πολύδροσο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να λειτουργήσουν οι κόμβοι στη... Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Γρίμποβο, Κορφοβούνι, Ροδαυγή και Αμμότοπο.
   Με την επέκταση αυτή, αλλά και τους κόμβους ασύρματου δικτύου που λειτουργούν ήδη (Δημαρχείο, Πλατεία Κιλκίς, Τρίγωνο, Κεντρική Πλατεία, Πεζόδρομος Σκουφά, Λαϊκή Αγορά, ΚΤΕΛ, Κωστακιοί, Άγιος Σπυρίδωνας, Κιρκιζάτες, Ρόκκα, Καλαμιά και Καλόβατος) το δίκτυο θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας στα όρια του Δήμου Αρταίων.

   σημ. Τηλεβόα: Ας ελπίσουμε να λειτουργεί απρόσκοπτα το δίκτυο, γιατί μέχρι τώρα, παρά τα λεφτά που πληρώθηκαν για εγκαταστάσεις, αγορές προγραμμάτων, αναβαθμίσεις ξανά και ξανά και ξανά (!!!), Ψηφιακό Δήμο ακούγαμε και Ψηφιακό Δήμο δεν βλέπαμε.
   Ή μάλλον βλέπαμε, αλλά μόνο στις αφίσες και όχι στις οθόνες των υπολογιστών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.