5 Ιουν 2012

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρώτο Rockin' Arta Music Fest

Ευχαριστίες και υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια

   Το Rockin' Arta Music Fest Vol. 1, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία! Αποδείξαμε σε όλους , ακόμα και στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα! Το Φεστιβάλ δεν διοργανώθηκε μόνο από το Old Post Cafe και από την εκπομπή Rails Of Music! Διοργανώθηκε από όλους μας! Πρώτη φορά υπήρξε τέτοια συσπείρωση από όλους, στο να βοηθήσουν έμπρακτα, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, πράγμα το οποίο πρέπει να τονιστεί.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ κατ'αρχήν σε όλους εσάς που ήρθατε και στηρίξατε αυτή την προσπάθεια!!! Καταφέρατε να μας δεσμεύσετε ώστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερα φεστιβάλ και όχι μόνο!
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μπάντες οι οποίες βοήθησαν πάρα πολύ στο όλο θέμα και αποδεικνύεται ότι όλοι είμαστε μια γροθιά χωρίς ανταγωνισμούς και έχθρες. Ιδιαίτερη μνεία στους Heritage οι οποίοι ήταν εκεί όλη την ημέρα και βοήθησαν στα... πάντα, για το στήσιμο της συναυλίας.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά τα οποία βοήθησαν, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στα εισιτήρια, στο ταμείο, στα ποτά και οπουδήποτε χρειάστηκε καθώς δεν θα ήταν δυνατή η ομαλή εξέλιξη του φεστιβάλ χωρίς αυτούς !
   Ένα μεγαλο ευχαριστώ επίσης σε όλα τα ΜΜΕ, για την προβολή και προώθηση του Φεστιβάλ, όλο αυτό το διάστημα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ !
   Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Μουσικό Σύλλογο της Άρτας ΑΥΛΟΣ, η βοήθεια του οποίου ήταν πραγματικά συγκινητική. Από της 9 το πρωί μεχρί της 5 το επόμενο πρωί, ήταν συνεχώς δίπλα μας φροντίζοντας για τον χώρο και την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, πληρώνοντας και εισιτήριο κανονικά!!! Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πραγματικά από τι άτομα αποτελείται αυτός ο Σύλλογος και το πόσο τον χρειάζεται αυτή η πόλη!!! Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτό τον Σύλλογο.
   Αποδείξαμε σε όλους τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί ! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους! Τα καλύτερα έρχονται!!! KEEP IT REAL!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.