6 Ιουν 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η πατρίδα ανήκει σε όλους μας...

Δύο μνημόνια και δύο δανειακές συμβάσεις

   Ο χότζας έκοψε τα αρ... του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του
   Αυτό θα κάνει και η τρόικα αν σταματήσει να δανειοδοτεί την Ελλάδα.
Υπάρχουν 4 κείμενα.
Δύο μνημόνια 
   - Αφορούν στη χάραξη της πολιτικής που μας επιβάλλει η τρόικα για να σωθούμε και προφανώς δεν σωθήκαμε.
   - Δηλαδή μας λέει τι θα κάνουμε σαν κυβέρνηση και τι... μέτρα θα πάρουμε για να μην πτωχεύσουμε, τα οποία όμως απέτυχαν, γιατί έδειξαν ότι αντί να βγούμε στις αγορές το 2012 ή το 2013 όπως έλεγαν, όσο πάμε καταρρέουμε με τους άνεργους να υπερβαίνουν το 1,2 εκατ. με 6 εκατ. Ελλήνων να είναι κάτω από το όριο της φτώχιας και με το 80% των επιχειρήσεων να κλείνουν. Τα μνημόνια αυτά ακυρώνονται με νόμο άμεσα.

Δύο δανειακές συμβάσεις
   - Είναι ξεχωριστά κείμενα που αναφέρονται μέσα στη χάραξη της πολιτικής των μνημονίων, αλλά δεν λένε πουθενά τι θα συμβεί αν αποτύχουν τα μνημόνια, δεν δεσμεύονται, απλώς μας παραπέμπουν στα Λουξεμβουργιανά δικαστήρια με το Αγγλικό δίκαιο για να βρούμε το δίκιο μας.
   - Οι συμβάσεις αυτές θα πρέπει να ελεγχθούν κατά πόσο είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την ηθική.
   - Εμείς ΔΕΝ λέμε ότι οι δανειστές δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ και τελειώσαμε εδώ, εμείς λέμε Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου άμεσα, τις πρώτες 30 ημέρες, η οποία επιτροπή θα ελέγξει τη νομιμότητα των συμβάσεων και το πώς δημιουργήθηκε το χρέος αυτό. Θα αναγνωρίσουμε το νόμιμο χρέος (όχι τις υπερτιμολογήσεις για να εξασφαλιστούν οι μίζες κάποιων) και το νόμιμο (ευρωπαϊκό) επιτόκιο.
   - Πολλοί έγκριτοι συνταγματολόγοι τις χαρακτηρίζουν «ανύπαρκτες» επειδή δεν ακολούθησαν την προβλεπόμενη από το Σύνταγμά μας διαδικασία (άρθρο 28 παρ. 2).
   - Η πρώτη δανειακή σύμβαση έλεγε ότι θα έπρεπε να πάρουμε 110 δις μέχρι 31-12-2011. Μας έδωσαν μόνο τα 86 για να μας βάλουν εκβιαστικά στη δεύτερη δανειακή σύμβαση.

   Δεν χαρίζουμε σε καμία αριστερά την προστασία της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
   Επιτέλους ας σταματήσουν οι ταμπέλες στους Έλληνες. Ας μη γυρίζουμε 70 χρόνια πίσω στα χρόνια του 1945 – 49 και σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές για να επιβιώσουν κάποιοι χρυσοκάνθαροι της πολιτικής που γεννήθηκαν με το χρίσμα του εθνοπατέρα και του εθνοσωτήρα.
Η πατρίδα ανήκει σε όλους μας, αλλά κανένας από εμάς δεν είναι η πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.