6 Ιουν 2012

Νέες επιτυχίες για τους κολυμβητές της Δόξας Άρτας

Έπιασαν τα όρια για 8 αγωνίσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

   Νέες επιτυχίες για το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. Δόξα Άρτας έφερε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου 2012.
   Στους Αγώνες Ορίων που έγιναν στα Ιωάννινα οι κολυμβητές Κότσιαλος Λεωνίδας στα 50μ ελεύθερο Παίδες, Βάσσος Νεκτάριος στα 100 μ πεταλούδα Παμπαίδες Α, και Ψιλλιάς Αλέξανδρος στα 200μ πεταλούδα Παμπαίδες Β με τις επιδόσεις τους εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει από 10 έως 14 Ιουλίου 2012 στο ΟΑΚΑ, Αθήνα.
   Έτσι, η ομάδα ήδη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 3 Κολυμβητές σε 8 αγωνίσματα:... Κότσιαλος Λεωνίδας 50μ ελεύθερο & 50μ πεταλούδα, Βάσσος Νεκτάριος 100ν ύπτιο, 100μ πεταλούδα & 200μ μικτή ατομική και Ψιλλιάς Αλέξανδρος 100μ & 400μ ελεύθερο & 200μ πεταλούδα, αριθμός που περιμένουμε να αυξηθεί σε μια από τις επόμενες ημερίδες ορίων που θα διεξαχθούν μέχρι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
   Και οι μικροί κολυμβητές της Ακαδημίας του Συλλόγου μας βρέθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου στα Ιωάννινα συμμετέχοντας στο 12ο Κύπελλο Ολυμπιάδας - Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης παιδιά 5-9 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους αγωνίστηκαν με πάθος καταχειροκροτήθηκαν και ανταμείφθηκαν με μετάλλιο και δίπλωμα για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

2 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΣΕ ΣΕΝΑ κ. ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.