11 Ιουν 2012

Συγκέντρωση της Ν.Δ. στον Σύλλογο "ΣΚΟΥΦΑΣ"

Ομιλητής ο Γιώργος Παπανικολάου αντί του Κώστα Τζαβάρα

   Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Παπανικολάου σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Άρτας στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ».
   Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ομιλητής στην συγκέντρωση θα ήταν ο βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, αλλά τελικά το πρόγραμμα άλλαξε.
   Ίσως οι διοργανωτές συνυπολόγισαν ότι στην Άρτα υπάρχουν τα... ΤΕΙ και έκριναν ότι θα ήταν πιο εύκολο για τον πρώην γραμματέα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ να γεμίσει την αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ, καθώς αρκετοί φοιτητές της ΔΑΠ θα κινητοποιηθούν για να πετύχει η συγκέντρωση.

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ( Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΑΠΝΔΦΚ ΡΕ ΤΗΛΕΒΟΑ)ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε σβήσε το βόας και γράψε τηλεσυριζα αμάν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βόας και ΣΥΡΙΖΑ και το φιδάκι ο Διαμαντής και πάνω απ' όλα αντιμνημονιακός blogger και σ' όποιον αρέσω.
      Και άκου να σου πω, σταμάτα να με διαβάζεις, σε βαρέθηκα, αμάν πια.

      Διαγραφή
  3. σε πειραζουν αυτα που σου γραφουν οι αναγνωστες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν με πείραζαν θα τα λογόκρινα φίλε μου και θα τα έκοβα. Αυτό το σκέφτηκες;
      Αν δεν τσιγκλίσω, τι νόημα θα είχε το blogging;

      Διαγραφή
  4. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ... οσο δεν το παίρνουν χαμπάρι πάμε μαθηματικά απ το κακό στο χειρότερο. Για καφέ με 2 3 γκομενάκια, για κάνα μαθηματάκι στις εξεταστικές, ("δικός μας είναι ο καθηγητής") για κάνα πάρτυ, κ όσα απ τα κομματόσκυλα δείξουν ζήλο.. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (με το κοπάδι έτοιμο), Δεν αναφέρω βύσματα κλπ... το επίπεδο εκεί ξεφεύγει. Το γράφουν με υπερηφάνια στο βιογραφικό τους.. (δαπ πασπ...) δυστυχώς εκμεταλλεύονται ακόμα τους φοιτητές. ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη δύναμη Η ΔΑΠΑΡΑ Κολέγιο τα ΤΕΙ κάτω... δωρεάν σίτηση, φθηνές μετακινήσεις, α ξέχασα.. "οι μειοφηφίες, κ οι εξωσχολικές δυνάμεις δεν την αφήνουν να πράξει το οραμα της". ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... by the way... συγχαρητήρια στα παιδιά απ το λαικής.. φοβεροί.. Πάντα τέτοια παιδιά.

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.