11 Ιουν 2012

Ανοιχτή συζήτηση στον ΣΚΟΥΦΑ για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Άρτας

Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την υγεία

   Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Άρτας διοργανώνει Ανοιχτή Συζήτηση για τη Δημόσια Υγεία στον καιρό των μνημονίων...
   Η αποτύπωση της πραγματικότητας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, στις 20:00 το βράδυ στην αίθουσα του "ΣΚΟΥΦΑ" στην κεντρική πλατεία της Άρτας και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Δεν θα αναλωθεί η εκδήλωση σε... διαπιστώσεις. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου & Κ.Υ. Άρτας, την ΠΟΕΔΗΝ, την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου, την τριμελή επιτροπή των Γιατρών του Νοσοκομείου, τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπου θα λυθούν πολλές απορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στον λόφο της Περάνθης.
   Όλοι όσοι έχουμε την ατυχία, είτε οι ίδιοι, είτε συγγενείς, είτε γνωστοί μας, να περάσουμε την πόρτα του Νοσοκομείου, ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απλήρωτοι γιατροί, απλήρωτο προσωπικό, έλλειψη σε βασικά είδη, υποβάθμιση της περίθαλψης, με κίνδυνο ακόμη και για την ζωή των νοσηλευομένων.
    Η μνημονιακή πολιτική που κοιτάζει μόνο αριθμούς και όχι ανθρώπους έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο και οι εργαζόμενοι, αυτοί δηλαδή που έρχονται σε καθημερινή επαφή με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, είναι οι καταλληλότεροι για να δώσουν απαντήσεις σε μια ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή των πολιτών της Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.