11 Ιουν 2012

Άρχισαν τα... "όργανα"!: Ξύλο στη Ν.Δ. Αχαΐας

Άγριος ξυλοδαρμός - Κατατέθηκαν μηνύσεις

   Καταγγελία για ξυλοδαρμό μέλους της ΟΝΝΕΔ, από μέλος της κεντρικής επιτροπής της νεολαίας της Ν.Δ. 
   Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:
   "Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα το γεγονός που σημειώθηκε χθές το βράδυ στην περιοχή του Ρίο. Μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ μαζί με τον αδερφό του, παλιού υπεύθυνου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της πόλης μας, προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν ΟΝΝΕΔΙΤΗ την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του και μπροστά στα... μάτια της φίλης του καθώς και των περαστικών.
   Το θύμα μετά την επίθεση που δέχθηκε κατέφυγε στις Αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση εναντίων των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές καθώς διατάχτηκε αυτόφωρως διαδικασία.
   Άραγε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ενημερωμένος για το περιστατικό ξυλοδαρμού του ΟΝΝΕΔΙΤΗ από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του και του αδερφού του; Ποια είναι η θέση του πάνω στο θέμα; Έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ άνθρωποι που ασκούν βία και τραμπουκίζουν ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ;"
πηγή

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έριξε κι αυτός ξύλο; Δεν έμαθα!!!
      Στα σοβαρά όμως: και ο φούφουτος μπορεί να ψηφίσει ΚΚΕ. Πρέπει η Παπαρήγα να απολογηθεί για τον φούφουτο; Face control δερν μπορείς να βάλεις στην κάλπη. Face control θα κάνεις όταν δίνες θέση ευθύνης. πχ: Αν διαλέγεις έναν "Ζορό καβάλα στ' άλογο", καταδικασμένο για παράβαση καθήκοντος, που έχει καθαιρεθεί από το αξίωμά του λόγω της καταδίκης του από τη Δικαιοσύνη και τον βάζεις υπεύθυνο της προεκλογικής σου εκστρατείας, τότε πρέπει να απολογείσαι όταν σε λέει... "αδερφό με τα χρυσά αυγά"!

      Διαγραφή
  2. Γατάκι Γρηγορή!!! Σε θεωρουσα αμερόληπτο αλλα τελικά και εσυ κιτρινίζεις....!! Θα τα βρείς μπροστά σου αυτά που λες.... Βγάλε για τον Αμυρα το Βιντεάκι!!! Αλλά μάλλον κοκοκοκοκο!!! Ά και το βιντεακι με τον Αμυρα με τον Λαφαζάνι!!! Αλλά μάλλον κοκοκοκοκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και βιντεάκι με τον Αμυρά και τον Φαήλο Κρανιδιώτη!!! Βλέπεις γαλαζούλι φίλε μου, ο Αμυράς την εποχή των αγανακτισμένων είχε στήσει web tv στο Σύνταγμα και έπερνε διάφορες συνενεύξεις.
      Ο ίδιος ο κακομοιράς ο Αμυράς το χειμώνα πέρασε από το ΕΠΑΜ του Καζάκη, απ' όπου διώχτηκε ως... ακροδεξιός, μετά αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά κόπηκε, μόλις κατάλαβαν τι φρούτο είναι.
      Καλό είναι όμως να μην γράφεις τόσα πολλά "κοκοκοκοκο", γιατί μπορεί να κάνεις "Χρυσά Αυγά", γαλαζόμαυρε φίλε μου.

      Διαγραφή
    2. Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΜΥΙΓΑ, ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ......

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΑΦΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;; ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΩΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλαβαίνω την αγωνία σας και πραγματικά συμπαρίσταμαι στα πάθη σας και στο δράμα του τραγέλαφου.
    Είναι δραματικό να επιβεβαιώνεται η φράση της Ντόρας για τον Αντώνη: "Θα κάνει τη Ν.Δ. ΠΟΛ.ΑΝ." και να πρέπει να την χειροκροτάτε κιόλας, γιατί έτσι σας είπαν να κάνετε.
    Kouragio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.