11 Ιουν 2012

Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ δεν "απαλλοτρίωσε" τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ της Άρτας

"Στείλε μου μιαν εξήγηση, να φύγει η παρεξήγηση"
                                                   Μάνος Χατζιδάκις

   Διάβασα χθες τις Σαββατιάτικες "ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ" του Ν.Α.Σ. (ΕΔΩ) και στενοχωρήθηκα γιατί με αδίκησε πιστεύοντας ότι τον αδίκησα. Έκπληκτος διάβασα:
   "Εντάξει, του άρεσε το κείμενο του «ΤΕΙΡΕΣΙΑ», αλλά να το «απαλλοτριώσει» και να μη βάλει καν εμφανώς την πηγή;", 
καθώς αναδημοσίευσα κείμενο του ΤΕΙΡΕΣΙΑ (ΕΔΩ), που πρωτοδημοσιεύθηκε στην ΗΧΩ, χωρίς (υποτίθεται) να αναφέρω την πηγή.
   Ένοιωσα αδικημένος, γιατί ο καψερός όχι μόνο έγραψα την πηγή, αλλά την είχα και με ενεργό link στο τέλος του κειμένου, όπως συνηθίζεται δηλαδή. Ευτυχώς η παρεξήγηση έληξε γρήγορα, με ένα τηλεφώνημα, καθώς οφειλόταν απλά στο γεγονός ότι ο Ν.Α.Σ., επειδή γνώριζε το... περιεχόμενο του κειμένου, δεν το διάβασε μέχρι τέλους κι έτσι δεν είδε την παραπομπή.
   Προσωπικά θα μπορούσα να σκεφτώ κι άλλον ένα λόγο, αλλά φοβάμαι μη δημιουργηθεί κι άλλη... παρεξήγηση: Ο Ν.Α.Σ. ξέρει από γραφομηχανή και μελάνι τυπογραφείου, τα links είναι ψιλά γράμματα για την... ηλικία του!
   Ήμαρτον, χιούμορ κάνω, ας συμβιβαστούμε με το "Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς". Α, όλα κι όλα Ν.Α.Σ., αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν δεκάδες θαυμάστριες: Είμαι ωραιότερος από σένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.