16 Ιουν 2012

Γερμανοί τοκογλύφοι: "Η Ν.Δ. είναι συνυπεύθυνη για την μιζέρια σας, αλλά... ψηφίστε την"!

- Γιατί κόπτονται τόσο πολύ οι Γερμανοί να κερδίσει ο Σαμαράς;
- Σε λίγο, η Μέρκελ θα... κολλάει αφίσες του Σαμαρά!!!

   Το τελευταίο χτύπημα των Γερμανών τοκογλύφων είναι πέρα από κάθε προηγούμενο. Στους Γερμανικούς FT, υπάρχει προκλητικό άρθρο (και στα Ελληνικά) που απευθύνει πρωτοφανή «σύσταση στους ψηφοφόρους» εν όψει των αυριανών εκλογών.
   Ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι «μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».
   Και συνεχίζει λέγοντας ότι «Για την ομαλή διακυβέρνηση της Ελλάδας συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά» αναφέρει το άρθρο, λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια».
   «Παρόλα αυτά, η καλύτερη... επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα».

   Εγώ σαν Τηλεβόας έχω μια αφελή απορία: Γιατί έχει πιάσει τέτοια κολοκαψίδα την Μέρκελ και τη συμμορία της να κερδίσει ο Σαμαράς; Όλα τα έχουν κάνει, μόνο αφίσες της Ν.Δ. δεν έχει κολλήσει ακόμη η Άνγκελα, γιατί τέτοιο άγχος και πιλάλα;
   Τι είναι αυτό που τους έχει τάξει ο Σαμαράς και φοβούνται ότι θα έρθει ο Τσίπρας και τους χαλάσει τη σούπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.