16 Ιουν 2012

Η δέσμευση Σαμαρά: Στις 18 ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Αυτά τα έχει ήδη υπογράψει

   Σε όλη την προεκλογική περίοδο ο Αντώνης Σαμαράς και αυτοί που τον κινούνε, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, κρύβοντας τον πραγματικό τρόμο. Δηλαδή το τι θα ζήσουμε αν βγει η Νέα Δημοκρατία. 
   Η υστερία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισε την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ και του επικοινωνιακού μηχανισμού του μνημονιακού μπλοκ έγινε και για έναν ακόμα λόγο. Για να ξεχάσει ο κόσμος ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ο πραγματικός τρόμος, το Μνημόνιο.
     - Θέλουν να ξεχάσει ο κόσμος ότι έχουμε φτάσει σε σημείο απόγνωσης και εξαθλίωσης.
     - Θέλουν να ξεχάσει ο κόσμος ότι καθημερινά αυτοκτονούν συμπολίτες λόγω της απόγνωσης.
     - Θέλουν να ξεχάσει ο κόσμος ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα φάρμακά τους.
   Ας δούμε ποια μέτρα έχει δεσμευθεί ο Σαμαράς ότι θα πάρει αν βγει κυβέρνηση:...
   Θα πάρει νέα μέτρα λιτότητας ύψους, πολύ πάνω από τα αρχικά €11,6 δις για τη διετία 2013-2014, αμέσως μετά τις εκλογές,που περιλαμβάνουν: Απολύσεις 150.000 εργαζομένων στο Δημόσιο έως το 2015. 15.000 μέσα στο 2012, νέα μείωση στους μισθούς του Δημοσίου, παραπέρα μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση των κύριων συντάξεων, των επικουρικών συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων. Νέα μείωση στο εφάπαξ της τάξης του 30%.
   Νομίζετε πως ο κατάλογος τελειώνει εδώ;
   Ας συνεχίσουμε: Νέα μείωση της δαπάνης για φάρμακα κατά €1 δις, αλλά και αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στο κόστος των φαρμάκων που συνταγογραφούνται στα βιβλιάρια υγείας και στο κόστος της νοσοκομειακής περίθαλψης.
   Τι είπατε; Σας φαίνονται σκληρά; 
   Δεν τελειώσαμε ακόμα όμως. Κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των €5000 και των φοροαπαλλαγών για τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας και τις ιατρικές δαπάνες. Κατάργηση του σημερινού, χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.
   Θέλετε κι άλλα;
   Αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης από €1 το λίτρο στο €1,40 τον Οκτώβριο και αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, στις τιμές των εισιτηρίων των δημόσιων μέσων μεταφοράς.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.