30 Μαΐ 2012

Διαδικτυακό debate για την Οικονομία στις 9 το βράδυ

- "Η λιτότητα δεν είναι η λύση"
- Από ελληνικής πλευράς οι Γ. Παπακωνσταντίνου και Γ. Βαρουφάκης

   Σήμερα στις 9 το βράδυ, η Ιntelligence Squared και η Google θα φιλοξενήσουν το δεύτερο διαδικτυακό debate της σειράς Versus, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους από διαφορετικές πλευρές του πλανήτη -και του πολιτικού φάσματος- όχι μόνο να συνδεθούν αλλά κυρίως να ανταλλάξουν απόψεις μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό. Σήμερα, σε ένα μοναδικό σκηνικό, ειδικοί από όλη την Ευρώπη θα συζητήσουν γύρω από το θέμα: “Η λιτότητα δεν είναι η λύση”.
   Ένας αριθμός ομιλητών θα βρίσκεται στο στούντιο της Google στο Λονδίνο, ενώ οι υπόλοιποι θα συμμετέχουν μέσω Google+ Hangouts από τις Βρυξέλλες, την Αθήνα, το Σιάτλ και το Τόκυο.
   Οι θεατές, μέσω της σελίδας του Versus στο Google+ και το YouTube (ΕΔΩ), θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο debate. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό... application στο YouTube θα μπορούν να δηλώνουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα όσα λέγονται, ενώ παράλληλα θα μπορούν μέσω Google+ να σχολιάζουν επί διαφόρων θεμάτων στη σελίδα του Versus και να καταθέτουν ερωτήσεις στην οικοδέσποινα, Jemima Khan.
   Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν οι :
     - Γιώργος Παπακωνσταντίνου – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, πρώην Υπουργός Οικονομικών, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (μέσω Google+ Hangout)
     - Γιάννης Βαρουφάκης – Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών (μέσω Google+ Hangout).

   Φυσικά το debate θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.