30 Μαΐ 2012

Έρχεται το πρώτο Rockin’ Arta Festival στης 2 Ιουνίου

Μια συνεργασία του  Rock café "Old Post" και της τηλεοπτικής Rock – Metal εκπομπής "Rails of Music"

   Η Άρτα ήταν Rock City ανέκαθεν, πριν ακόμα και από τις χρυσές δεκαετίες, όπου το Rock και το Metal ήταν αγκάθι στα πλευρά του καθωσπρεπισμού και της αποδοχής στο κοινωνικό σύνολο. Η κοιλιά που έκανε μεταγενέστερα, λόγω έλλειψης χρημάτων, υλικού ή και χώρων στέγασης της σκληρής πλευράς της μουσικής δεν έσβησε τη δίψα της Αρτινή κοινωνίας για την σκληρή ηλεκτρική πλευρά της μουσικής, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα τα τελευταία 5-6 χρόνια η Άρτα να βιώνει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της. Η συνεργασία του αυθεντικού Rock café "Old Post" αλλά και της νέας τηλεοπτικής Rock – Metal εκπομπής "Rails of Music" καρποφορεί άψογα και μας προσφέρει το πρώτο Rockin’ Arta Festival στης 2 Ιουνίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στον χώρο του θερινού κινηματογράφου Ορφέα με εκρηκτικά σχήματα από την τοπική και όχι μόνο σκηνή!
   Την αρχή θα την κάνουν οι... Stoned Spirit μία πολλά υποσχόμενη μπάντα, οι οποίοι βαδίζοντας σε γνώριμες συνταγές του metal και με την δικιά τους πινελιά μας καθώς και με την εκπληκτική φωνή του Αντώνη, πράγμα δυσεύρετο στην τοπική κοινωνία, υπόσχονται ένα δυναμικό ξεκίνημα στο φεστιβάλ.
   Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Ghostdance μία νέα μπάντα στην Αρτινή Rock σκηνή οι οποία ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τα τοπικά δεδομένα και αποτελείται από καλούς μουσικούς μέλη που έχουν παίξει σε παλαιότερες μπάντες! Καταφέρνοντας μέσα σε πάρα πολύ μικρό διάστημα οι Ghostdance θα μας ροκάρουν με τον καινούριο τους δίσκο που έχει να μας πει πολλά.
   Στη συνέχεια στη σκηνή θα ανέβουν οι Heritage, μια μπάντα η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με απίστευτη μουσική, αστείρευτη ενέργεια και πολύ Heavy metal κέφι! Το καμάρι της Άρτας για πολλούς, οι Heritage έχουν καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να κάνουν πολλά πράγματα και να συσπειρώσουν το τοπικό κοινό. Με καινούρια κομμάτια και αναμένοντας το νέο βιντεοκλίπ Saints & Sinners, η βραδιά παίρνει την κλίση που πρέπει.
   Τέλος, μία μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις οι Nightstalker, έρχονται για μια φορά στην πόλη μας πιο δυναμικοί από ποτέ. Η μπάντα έχει τελειώσει τις ηχογραφήσεις του καινούριου της άλμπουμ ‘ Dead Rock Commandos ’ και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι από την Small Stone Records ( USA ). H εκρηκτική παρουσία του Αργύρη και της υπόλοιπης μπάντας είναι κάτι το οποίο θα ανταμείψει όλους όσους θα βρίσκονται εκεί.
   Η συνέχεια θα μεταφερθεί στο Old Post Café με ένα after festival party, όπου θα παραβρεθούν όλες οι μπάντες ώστε να κλείσει η σεμνή τελετή όπως πρέπει! Σας περιμένουμε όλους για να αποδείξουμε ότι η καρδιά της Ηeavy Metal – Rock σκηνής χτυπάει δυνατά στην επαρχία!
   Η συναυλία θα διεξαχθεί στο θερινό σινεμά Ορφέας που βρίσκετε στην περιφερειακή οδό της Άρτας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μμ και η συναυλία θα ξεκινήσει αυστηρά στις 7:30 μμ

fb event: http://www.facebook.com/events/310211405724217/ 
Nightstalker : http://www.facebook.com/pages/Nightstalker-Official/197523303626555
Heritage : http://www.facebook.com/pages/HERITAGE/204369682919798
Ghostdance the band : http://www.facebook.com/pages/GHOSTDANCE-The-Band/301651809918620
Stoned Spirit : http://www.facebook.com/pages/Stoned-Spirit/105288402897734

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.