9 Μαΐ 2012

Προς οικονομική κατάρρευση το νοσοκομείο Ρεθύμνου

Τα χρέη των Ταμείων έχουν οδηγήσει τα οικονομικά του στο κόκκινο

   Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα οικονομικά του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, λόγω των τεράστιων χρεών των ασφαλιστικών ταμείων. Το νοσηλευτικό ίδρυμα κινδυνεύει να μείνει χωρίς βασικά υλικά, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τους προμηθευτές του.
   Και τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί. Το επικουρικό προσωπικό βρίσκεται στον «αέρα», διότι ουδείς γνωρίζει αν θα μπορούν να πληρώνονται από τον Ιούνιο και μετά, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα νοσοκομείο που... «πάσχει» και στις εφημερίες, αφού το πρόγραμμα που έχει βγάλει η Διοίκηση, σύμφωνα με τους γιατρούς αφήνει ακάλυπτες εφημερίες σε κρίσιμα τμήματα αρκετές μέρες το μήνα.
   Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο Διοικητής του, Γιώργος Μοσχοβάκης, το νοσοκομείο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ τους τελευταίους έξι μήνες από τα ασφαλιστικά ταμεία με το συνολικό τους χρέος προς το νοσηλευτικό ίδρυμα να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. 
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Στο Νοσοκομείο Άρτας, που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται "στα κάγκελα" και οι κλινικές δεν έχουν ούτε οινόπνευμα, ο Διοικητής δεν κάνει καμιά δήλωση γιατί βρίσκεται σε... άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.