3 Αυγ 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε είδηση για το... αυτονόητο!!!

Είδηση θα ήταν να πιλοτάριζε το αεροπλάνο

   Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας olympia.gr, το οποίο αναπαρήγαγαν πλείστα όσα sites, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μαθήματα πολιτικής ευπρέπειας και σεμνότητας ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.


   Το δημοσίευμα αναφέρει:
   "Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με... απλό μπλουζάκι, χωρίς καμία συνοδεία ασφάλειας και μάλιστα κάθισε στην οικονομική θέση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, συνομιλούσε σε φιλικό κλίμα με τους συνεπιβάτες του, ενώ όταν κάποια στιγμή πήγε η αεροσυνοδός του αεροπλάνου να τον ενημερώσει ότι του είχαν ετοιμάσει VIP Service (λεωφορείο για την μεταφορά του μέσα στο κτήριο του αεροδρομίου και λοιπές ειδικές υπηρεσίες), ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε ευγενικά και μπήκε κανονικά στο λεωφορείο με τους υπόλοιπους επιβάτες της οικονομικής θέσης".

   Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, πού είναι η είδηση;
   Τι έπρεπε να κάνει ένας πολιτικός, δηλαδή;
   Είδηση θα ήταν να πιλοτάριζε το αεροπλάνο. Αυτό μάλιστα!!!
πηγή

8 σχόλια:

  1. ειναι μαθημενος απ τους αργοσχολους της ολυμπιακης αεροποριας που ειναι απο χρονια αποσπασμενοι στο κομμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, επειδή ως γνωστόν, τόσα χρόνια που κυβερνούσε, έδινε εντολή στον υπουργό του, των Μεταφορών, να του στέλνει... πιλότους!!!
      Ξεκόλλα φίλε μου και κοίτα ποιοι σε κυβερνούσαν χίλια χρόνια...

      Διαγραφή
  2. το κόλλημα ειναι οσων εχουν παρωπιδες ,εμενα δεν με κυβερναει κανεις ,κι ουτε προκειται αλλά οταν γνωριζω κατι το λεω οπω ειναι ,ολοι του δημοσιου εκλεγουν, βολευονται και κατα προτιμηση στο συριζα. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα, όταν λέμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν δημιουργώντας κομματικό κράτος, εννοούμε ότι έβαλαν στο Δημόσιο, "κατά προτίμηση ΣΥΡΙΖΑ". Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, που έλεγε κι ο Πιραντέλλο.

      Πάντως, υπογράφοντας ως "ΑΝΩΝΥΜΟΣ", δεν είναι τόσο κομψό να δίνεις "ΟΝΟΜΑΤΑ" και να κρύβεις την "ΑΛΗΘΕΙΑ" του δικού σου.
      Φυσικά αυτό είναι δικαίωμά σου, δεν θεωρώ ότι η ανωνυμία είναι σώνει και καλά κάτι επιλήψιμο, ίσα-ίσα...

      Διαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΩΝ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Α . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ.ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΓΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΚΑΜΠΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπας και με μπερδεύεις με κάποιον άλλον; Αλλά τι λέω; Εσύ είσαι ΑΜΑΓΑΡΙΣΤΟΣ κι οι υπόλοιποι ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.
      Πάντως, σ' αυτό το χωριό τελικά δεν γνωριζόμαστε όλοι. Εσύ δεν με ξέρεις, γιατί αν με ήξερες δεν θα έλεγες ότι λιβάνιζα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κι εγώ δεν σε ξέρω, γιατί συνεχίζεις να είσαι ο φίλος μου ο "Ανώνυμος". Αναρωτιέμαι πώς θα σε γνωρίσω στον Γυφτόκαμπο.
      Μην συγχύζεσαι όμως πρωινιάτικα, γιατί δεν θα αντέξεις στον χορό, έστω κι αν πας αύριο στο ημερήσιο Γιώργο μου.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ; http://tilevoasartas.blogspot.gr/2012/08/100000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διευκρινίζω γιατι εσυ θες κουβεντα κιεγω τα φόρτωσα για απάνω-ΑΜΑΓΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- Γρηγόρη ,αν δεν ανέβεις θα τα πούμε απο Σεπτεμβρη ,ΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΟΛΑ ΧΑΙΡΕΤΩ ,ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ΄ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.