24 Απρ 2012

Ο Βασίλης Γέμος δηλώνει "παρών" στην Άρτα

"Ευχαριστώ την ηγεσία και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή και τεράστια ευθύνη. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση, που για μένα είναι ταυτόχρονα και πρόκληση. Ευχαριστώ την ηγεσία και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Υπήρξα πάντοτε παρών στους αγώνες της παράταξης μέσα στην οποία ανδρώθηκα και υπηρέτησα. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του νομού μας και η διεκδίκηση λύσεων γι’ αυτά. Στην μέχρι τώρα πορεία μου στάθηκα πάντα δίπλα σε... όλους τους Αρτινούς πολίτες και προσπάθησα να δώσω λύσεις απ’ οποιαδήποτε θέση και αν κλήθηκα να προσφέρω.
   Στις εκλογές που έρχονται απευθύνομαι σε όλους τους Αρτινούς, ζητώ τη στήριξή τους και δεσμεύομαι ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, έχοντας πάντα την Άρτα στο επίκεντρο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμε φίλε που έστειλες σχόλιο στις 1:12 και το διέγραψα, δεν ξέρεις ότι με περιμένουν στη γωνία να γραφτεί κάτι στο blog, που σηκώνει ντράβαλα και χαρτούρες με δικηγόρους;
    Όχι ότι ανησυχώ, αλλά τα τρεχάματα βαριέμαι...
    Κάνε ξανά το σχόλιο και κάνε όσο πολιτική κριτική θέλεις, χωρίς τα φέσια και τα μητρώα και θα δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΜΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΓΕΜΟΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΜΕΓΜΑΤΑ. ΣΑΛΑΓΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ Μ'. Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή εγώ είμαι αδαής, μπορείτε να μου πείτε :
    1. Σε ποιούς αγώνες ήταν παρών ο κος Γέμος ???
    2. Πως στάθηκε δίπλα σε όλους τους Αρτινούς ???
    3. Ποιές λύσεις απ’ οποιαδήποτε θέση και αν κλήθηκε προσέφερε ???
    4. Ποιές είναι οι γνώσεις του, για να δώσει λύσεις στις δύσκολες στιγμές που περνάμε σε θέματα, όπως η ανεργία, η μείωση μισθών, η μείωση συντάξεων, η διαφθορά, η φοροδιαφυγή, η ύφεση, κλπ...κλπ στην πόλη μας ???
    Αυτά τα λίγα.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω απορώ γιατί ασχολείστε ... αξία τους δίνετε .... εκτός κι αν ........................................................?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.