16 Απρ 2012

Ο Καχριμάνης δεν φοβήθηκε την επίσκεψη

Βρέθηκε κοντά στους φαντάρους στη Κακαβιά  

   Χθες σας έλεγα (δείτε εδώ) για τους πολιτικούς που φοβήθηκαν τα γιουχαΐσματα και σπάζοντας την παράδοση δεν έκαναν την καθιερωμένη Πασχαλιάτικη επίσκεψη σε στρατόπεδα. Όσο κι αν φαίνεται αδιανόητο για προεκλογική περίοδο, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς προτίμησαν... να αποφύγουν το βύσσινο! 
   Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μάλιστα, έγινε ο πρώτος ΥΕΘΑ στην μεταπολεμική ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν επισκέφθηκε καμία μονάδα.
   Η επίσημη δικαιολογία που επινοήθηκε από τους χρυσοπληρωμένους (με χρήματα του λαού) επικοινωνιολόγους τους ήταν ότι για λόγους... οικονομίας δεν έγιναν γλέντια στα στρατόπεδα. Λες και χρειάζονται γλέντια για μια συμβολική κίνηση, για μια Πασχαλινή επίσκεψη...
   Μια τέτοια συμβολική κίνηση πάντως έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, που επισκέφθηκε το φυλάκιο στην Κακαβιά, στα σύνορα με την Αλβανία και αντάλλαξε ευχές με τους στρατιώτες, στους οποίους πρόσφερε δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.