18 Μαρ 2012

"Ξοφλήστε τους με τα 2 ευρώ"!

Μπουμπούκος ο.. μπουρλοτιέρης!

  
   Ελπίζω να έχετε ψιλά (2ευρο) για να πληρώσετε το αντίτιμο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Δεν είναι ακριβά, 150 κιλά αρχηγό αγοράζετε, κάντε τη διαίρεση και θα καταλάβετε ότι πραγματικά ο Βαγγέλης πάταξε την ακρίβεια!
   Πάντως, ο αξιότιμος κ. Άδωνις Γεωργιάδης είχε μια χιουμοριστική ιδέα για την αξιοποίηση του 2ευρου.
   Διαβάστε και θα καταλάβετε:...
   Να εξοφληθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, από το αντίτιμο των δύο ευρώ που θα καταβάλουν όσοι σπεύσουν σήμερα στις κάλπες, πρότεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Χρήστο Πρωτόπαπα, κατά την εμφάνισή τους στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Καλημέρα».
   Το σχόλιο αυτό του Άδωνι, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει η κομματική κόντρα, με αλληλοκατηγορίες για το ποιος ευθύνεται σχετικά με το χρέος και την κατάσταση της χώρας.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Χαρακτήρισα την ιδέα του Άδωνι χιουμοριστική, γιατί σαν μόνο τέτοια μπορεί να εκληφθεί η πρόταση: Φαντάζεστε τον Βενιζέλο να έχει μαζέψει 200.000 ευρώ και να τα... μοιράσει σε εργαζόμενους; Μην τρελαθούμε κιόλας!!!
   Κατά τ' άλλα, δεν χρειάζεται να τσακώνονται για το ποιος φταίει για την κατάσταση. Εξ ίσου ευθύνονται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ..
   Μια παρατηρησούλα μόνο για το αντικειμενικό ΣΚΑΪ: Μόνο 2 κόμματα υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό; Το ρωτάω επειδή στο πάνελ του Αυτιά, μόνο 2 έβλεπα...

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη και για να τους ψηφίσουν ζητάνε λεφτά.Φαντάσου να βγούν και πάλι κυβέρνηση,θα μας πάρουν και τα σώβρακα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.