26 Μαρ 2012

Υποψήφια βουλευτής στην Άρτα η Όλγα Γεροβασίλη

Κατέρχεται ως ανένταχτη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

   Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που έφερναν την Όλγα Γεροβασίλη να είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου(;). Η Όλγα Γεροβασίλη, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", είπε τελικά το "ναι" στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και θα δοκιμαστεί στην επερχόμενη κάλπη.
   Η Γεροβασίλη, που εκλέγεται συνεχώς δημοτική σύμβουλος από το 1998, αναμένεται ότι θα ισχυροποιήσει κατά πολύ το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα (την Τρίτη 27 Μαρτίου, ο Συνασπισμός Άρτας αποφασίζει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του Συνασπισμού στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ).
   Το ζητούμενο είναι εάν θα κατορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει την τρίτη θέση στο νομό Άρτας, πράγμα που -σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- του εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα βουλευτική έδρα.
   Όπως καταλαβαίνετε, η διεισδυτικότητα που έχει αποδεδειγμένα η Γεροβασίλη σε ανθρώπους, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, δίνει νέο ενδιαφέρον στις εκλογές στο νομό Άρτας, καθώς αλλάζει τις ισορροπίες, προσθέτοντας ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ, που υπό άλλες συνθήκες θα κατευθύνονταν σε άλλα κόμματα.

10 σχόλια:

  1. Ώπου γάμος και χαρά και η βασίλω πρώτη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε (05:09) τι σ' ενοχλούνε οι Παπαβασιλείου Παπασιώζος Στυλιος Σιμου Γκόκας Τσιρώνης Κατσαντουλα Ζιωβασ Παπαιωαννου Τσιρκασ Μαρινοσ Σκαναδαλησ Παπαγεωργιου και παλιοτερα Οικονομιδης Παπαλεξησ ΒΑγιας Ριζος Παπαγεωργιου και αλοι τοσοι που δε θυμαμε τωρα. Για Παρθενογενεση ψάχνεις σα την ΕΥη καραμπινα και το ντινο Παπαδημητρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ (02.16) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΑΠΔΩ ΦΩΝΑΖΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ. Η ΓΕΡΟΒΑΣΣΙΛΗ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ. ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιοσ ψηφισει απο τους δυο, τα θελει ο κολοσ του και μη παραπονιεστε μετα. ουδεν λαθοσ αναγνωριζεται μετα. Φοβουνται οι δυο τεωσμεγαλοι και θα χτυπανε συνεχεια κκε καμμενο συριζα για να μη χαλασουν τη σουπα ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΟΚΑΙ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΤΗ. Αλλα οι χωριατεσ θα τουσ παρουν με τισ γκλιτσεσ να τουσ πεισ τα μαντάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. prwti sti poli stous neous kai thimitheite to! Milaei kai ti katalabainoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti les slam23? vlaxika milaei, gia gelia i profora tis. Siga mi ti katalavaineis lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eisai kai poli gaou anonyme. oloi vlaxika milame travas kana zori kolonakioti? bouli dapiti se katalava poios eisai. olo tin idia paparia les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλο το Δημοτικο συμβουλιο πάει για βουλή; Παπαβασιλείου Γεροβασιλη, Σιμου, πολύ μελι έχει η βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.