26 Μαρ 2012

Πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ στο βιολογικό του τέλος;

- Κόμμα γερόντων
- Δείτε ένα χαρακτηριστικό video

   Πολύς ντόρος έγινε για την συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές του ενός υποψήφιου. Το πόσο αληθινός είναι ο αριθμός των φερόμενων ως ψηφισάντων, αποδεικνύεται από τον δημοσιογράφο του Ευαγγελάτου, που γυρνούσε τα εκλογικά κέντρα και ψήφιζε όσες φορές ήθελε ανεξέλεγκτα. Χωρίς φακέλους, χωρίς καμιά διασταύρωση, χωρίς κανέναν περιορισμό.
   Λίγοι όμως πρόσεξαν ότι ακόμη και ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους, το ποσοστό των νέων είναι ελάχιστο, κάτω από 10%. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν είναι άνω των 55 ετών κι αυτό από μόνο του, όσο μακάβριο κι αν ακούγεται, δείχνει ότι το βιολογικό τέλος αυτού του πρώην μεγάλου κόμματος είναι πολύ κοντά.
   Και αυτό είναι απόλυτα λογικό: Ποιος νέος κάτω των 30 θα πάει να πει "Σ' ευχαριστώ Βαγγέλη που μου θεσμοθέτησες τον μισθό των 490 ευρώ";
   Δείτε το video από ένα εκλογικό κέντρο στο Βόλο και σας παρακαλώ για ένα πράγμα: Να είστε επιεικείς με τις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα κάποιοι από όσους εμφανίζονται. Ου γαρ έρχεται μόνον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.