9 Μαρ 2012

Ο Δήμος Πρέβεζας και η Πρεσβεία της Βενεζουέλας... "Τραγουδούν και Αγωνίζονται"!

- Χαρμόσυνη είδηση υπ' αριθμ. 7
- Tocar Y Luchar με συνοδεία... εδεσμάτων Βενεζολάνικης γαστρονομίας

   Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (ΟΚΛΕ) και του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας που θα καλύψει το Μουσικό Πρόγραμμα, διοργανώνουν Εκδήλωση με θέμα την Απεξάρτηση των νέων μέσω της Μουσικής με την Προβολή της ταινίας «Να τραγουδάς και να αγωνίζεσαι» του Αλμπέρτο Αρβέλο.
   Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα ,ο Πολιτιστικός Ακόλουθος της Πρεσβείας, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και Έκθεση .
   Με το πέρας της Εκδήλωσης στο Χώρο της ΟΑΣΗΣ θα προσφερθούν στο κοινό εδέσματα από την κουζίνα της Βενεζουέλας τα οποία θα μαγειρευτούν στην Ταβέρνα "το ΛΥΧΝΑΡΙ" από Μάγειρα της Βενεζουέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.