9 Μαρ 2012

Μπορείτε να ησυχάσετε: Η Άννα Διαμαντοπούλου θα εκλεγεί σίγουρα βουλευτής

- Χαρμόσυνη είδηση υπ' αριθμ. 8
- Δεν θα χάσει η... Βενετιά βελόνι!

   Επειδή όλες οι δημοσκοπήσεις την έφερναν να πατώνει στην Α' Αθηνών, θέλω αυτή την χαρμόσυνη ημέρα να σας καθησυχάσω και να σας διαβεβαιώσω ότι η Αννούλα θα κοσμεί με την παρουσία της και την επόμενη Βουλή. 
   Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο: Δέχτηκε να μετακινηθεί στο παρά πέντε από το Υπουργείο Παιδείας στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με  αντάλλαγμα την τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
   Φυσικά, θα στηρίξει τον Βαγγέλη Βενιζέλο (κι άλλο χαρμόσυνο νέο) για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ τον θεό για την είδηση αυτή.Ει΄χα μέρες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Την έβλεπα στον ύπνο μου την έβλεπα στο ξύπνιο, κιελεγα πότε θα αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία να σταθώ δίπλα της μπας κιαρπάξω κανά κοκκαλάκι. Αρε G@ που θέλουν μερικοί.Σε βλέπω που πρασινίζεις να δώ που θα το πάς,έχω ράμματα και για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χάρρυ Κλυνν κάποτε τραγούδαγε: "Έλα να πρασινίσουμε και πράσινα να ζήσουμε κι από την πρασινάδα μας να φάει κι η γελάδα μας"
    Έλα κι εσύ μαζί μας, έλα για το νέο κίνημα, πάμε όλοι δυνατά να ξαναπιάσουμε διψήφιο νούμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν χωράνε όλοι οι πρασινοφρουροί -βουλευτές και υπουργοί- στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ε; Κακώς, πολύ κακώς, έπρεπε να είχε τουλάχιστον 50 θέσεις ώστε να μην έχουν άγχος αν θα εκλεγούν τα φυντάνια του σκληρού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ. Να βγαίνουν απευθείας με το κόμμα. Έτσι θα αποκτούσαν στάτους τεχνοκρατών, δεν θα σκέφτονταν καθόλου το πολιτικό κόστος -όπως και ο πραξικοπηματικός πρωθυπουργίσκος μας- και θα μας διακόρευαν πολύ πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πάει σε καμιά παρέλαση την 25η Μαρτίου, να δεί πόσες "ψήφους" θα μαζέψει..................... Κάποτε στο "επικρατείας" έμπαιναν άτομα εκτός πολιτικής με εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα τους. Σήμερα μπαίνουν άτομα εντός πολιτικής με μίζερες επιδόσεις !!!!!!!! Και πάνω που λες ότι φτάσαμε στον "πάτο" όλο και κάτι νέο σκαρφίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.