30 Μαΐ 2012

Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Να γιατί συμμετέχω στη λίστα της Ν.Δ.

"Ενεργώ πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Παραμερίζοντας προσωπικές πικρίες, φιλοδοξίες και στόχους στις στιγμές αυτές που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα δημοσιονομικής κατάρρευσης και μάλιστα μέσα σε πολιτικά ασταθές περιβάλλον, ανταποκρίνομαι θετικά στο κάλεσμα της ΝΔ και του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση.
   Είναι αρχή μου να ενεργώ πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι με προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικές επιδιώξεις.
   Ήρθε η ώρα όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πολιτική και εθνική υποχρέωση να δώσουμε από κοινού τον αγώνα με στόχο να βγάλουμε την πατρίδα από την κρίση και να την κρατήσουμε όρθια στην Ευρώπη και το ευρώ.
   Πέρα και πάνω από διαχωρισμούς του χθες οφείλουμε να... συστρατευτούμε στο πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Μόνο έτσι θα ξαναδώσουμε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στους πολίτες.
   Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την ανασυγκρότηση της χώρας και την ευρωπαϊκή της προοπτική.
   Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στο λαϊκισμό και να προχωρήσει στην απαραίτητη αναθεώρηση του μνημονίου.
   Στις προσεχείς εκλογές το στοίχημα δεν είναι η εκλογική επιρροή των κομμάτων αλλά η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.

Ευάγγελος Παπαδημητρίου 
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Άρτας

18 σχόλια:

  1. καλα δεν εχουν το θεο τους αυτοι στη ΝΔ .... η εχουν γερο σβερκο η κανουν ολοι ενοργανη ....τοση αντοχη σε επαναλαμβονες κολοτουμπες δεν εξηγειται αλλιως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου βαγγελη μου κωλοτουμπα μου...μεχρι εχθες εβριζες και τωρα γλυφεις την ΝΔ..να σωσεις την Ελλαδα μπηκες, την Άρτα ή την παρτη σου? μην σε δουμε σε καμια κυβερνητικη καρεκλα μετεκλογικα και πεις οτι μπηκες εκει για να σωσεις την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ήρθε η ώρα όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας,..." πρόκειται για την γνωστή κοσμοθεωρεία των "ομάδων και συμμοριών" που λυμαίνονταν την ΝΔ κατά τις προηγούμενες εκλογές της μόλις 6ης Μαίου...

    Είναι όλα αυτά τα πολιτικά τέρατα της ΝΔ (και του ΠΑΣΟΚ) που θα επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο με το ΔΝΤ και την Ε.Ε και εκείνοι θα τους πάρουν στα σοβαρά, όπως στα καφενεία στην ..Ανέζα, στον καλόβατο, στους Χαλκιάδες κλπ

    Δε φταίνε όμως αυτοί, αλλά στην κυριολεξία αυτοί που θα τους ψηφίσουν και που είναι πραγματικά γίδια...

    Α ρε κατακαημένε Έλληνα τι σε περιμένει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Παπαδημητρίου, συγχαίρω την επιλογή και εύχομαι βεβαίως να πάει καλά η παράταξη και στην Άρα, όμως, νομίζω συμφωνούμε πως οι πολίτες, τον κάθε υποψήφιο και από κάθε χώρο, τον γνωρίζουν και τον γνωρίζουν καλά.
    Μήπως ειδικά τώρα που έχει λίστα και δε λυσσάει κανείς για το σταυρό, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσετε (όλοι οι υποψήφιοι), αυτόν τον ρημαδιακό ηλίθιο ξύλινο λόγο και να μιλήστε στον κόσμο απλά, την ουσία, σαν να τα λέτε στον εαυτό σας ή στην οικογένεια σας, μήπως να κάνετε την αρχή μπας κ ακουστεί καμιά πειστική κουβέντα?
    Εκμεταλλευτείτε το, κάντε μια αρχή που την είχα στο νου μου, μα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω, θα είναι πρώτης τάξεως δώρο για τους πολίτες, η εξάλειψη της “ηχορύπανσης” αυτού του είδους.
    Καλό αγώνα σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα λέει ο Μίχου,κάντε μια αρχή και μιλήστε απλά στον κόσμο:

    "Είμαστε με τη ΝΔ, στηρίζουμε το Μημόνιο, τη φρίκη για το λαό και τα δις ευρώ για τις τράπεζες που βέβαια θα τα ξεπληρώσει ο ελληνικός λαός μέσα απο το ξεπούλημά του- εμείς θα το ονομάσουμε "ανάπτυξη". Δεν θα μείνει τίποτε απούλητο: ΔΩΔΩΝΗ, ΔΕΗ , νερά, όλα θα πουληθούν για να εξοφλήσουν αυτά τα δις που θα φάνε οι τράπεζες(6-7 τραπεζοοικογένειες Λάτσης-Σάλας-Βαρδιλογιάννης κλπ)"

    "Θα πουληθεί δημόσια ακίνητη περιουσία όπως ελληνικά νησιά κλπ, οι εργαζόμενοι και οι μικροεπαγγελματίες θα εξαφανισθούν όταν θα τους έχουμε προγράψει με τεράστια χρέη (παράδειγμα τα φετινά εκκαθαριστικά). Οι οικονομικές ζώνες θα ελέγχουν ολόκληρες καποδηστριακές περιφέρειες που θα κατέχουν ελάχιστοι εκλεκτοί.. "


    Απλά και λαικά , με σταράτα λογια ...

    Όσο για την "ηχορύπανση" όπως και παλαιότερα έχουμε πλέον δεκάδες στελέχη της προ μεταπολίτευσης εποχής που θα μας φωτίσουν για την αντιμετώπισή της(της ηχορύπανσης) αστυνομία, πολιτικές συκοφαντίες, βασανηστήρια , είναι μερικά απο τα εργαλεία των νεοαπριλιανών που έχουν μεταπηδήσει στο κεντροδεξίο κόμμα της ΝΔ, έτοιμα να προσφέρουν οπως τότε που πρόσφεραν την ...Κύπρο...

    Αυτοι που στήριξαν το Μνημόνιο όπως και αυτοί που υπεγραψαν την προδοσία της Κύπρου, Αττίλας 1(Ιωαννίδης 20 Ιουλίου 74΄ ) και Αττίλας 2 (Καραμανλής 14 Αυγούστου 74΄)θα πάρουν την ίδια κοινωνική ανταμοιβή...

    Απλά και κατανοητά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, κοιτα να ρωτήσεις και για την άλλη οψη της πρόσφατης ιστορίας κ αφήστε τις αηδίες περί του ότι για όλα φταίει η (ένοχη σε πολλά) δεξιά, μην αρχίσουμε τωρα τέτοια ευαγγέλια, αλλά λέω, αλλού το πας.
    Αν ο σκοπος ειναι να βρίσκεις αφορμή για να πεις κάτι, πεστο με τους φίλους σου, μην εκτίθεσαι κιόλας και κυρίως μην αλλάζεις το νόημα, αν το κάνεις δε εσκεμμένα, είναι τουλάχιστο ηλίθιο, αν όχι, σου καταλογίζω απλά άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ.Μιχου εσυ ποτε θα παρεις σειρα να εισαι υποψηφιος βουλευτής απο τον φιλο σου τον Αντωνη, που το στηριξες τα δυσκολα χρονια της ΠΟΛ.ΑΝ? Μήπως οταν η ΝΔ γινει ΠΟΛ.ΑΝ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. ανώνυμε, αν η πρόθεση μου ήταν ντε και καλά να γίνω βουλευτής, δεν θα ήμουν εδώ ν ασχολούμαι με τις ανέξοδες χαζο κριτικές του καθενός.
      Έχει αποδειχτεί, πως για νασαι βουλευτής πρέπει να τόχεις, όχι το μπλα μπλα που λένε οι ανόητοι, αλλά νάχεις το δούνε μέσα σου χωρίς να περιμένεις το λαβείν.
      Ναχεις τη μαγκιά να υπηρετείς, να είσαι λειτουργός κ όχι να κοιτάς να τεντώσεις το μπόι σου, μπορούσα να είμαι διαδρομιστής και γλύφτης, αλλά δε μου πάει, ρώτα να μάθεις.
      Σε τέτοιες δυσκολές συνθήκες, αν ήμουν βουλευτής, δε θα κοιτούσα κόσμο στα μάτια ιδίως αν είχε προηγηθεί δια στόματος μου ο ξύλινος λόγος .
      Να σου έδινα υποσχέσεις πως θα σε σώσω? Εγώ? Με ποια δύναμη? Τι θα μπορούσα να κάνω έξω από τα εσκαμμένα? Πως θα μπορούσα να ήμουν σε θέση να σώσω και την Ελλάδα?
      ανώνυμε, τρώω μεγάλες μπουκιές, αλλά κουβέντες δεν…
      είμαι στο πλευρό του Σαμαρά, φίλος καλός και μέχρι εκεί.
      Νασαι καλά ανώνυμε, αλλά καλά είναι να προσέχουμε τι και σε ποιόν απευθυνόμαστε όταν γράφουμε στο διαδίκτυο, διότι στο σχόλιο σου παρατηρώ ένα βαθμό ειρωνείας, αυτής της εύκολης, του καφενείου.
      Αυτά και χωρις ονοματάκι δεν ξανάχει απαντήσεις, όσο να ειρωνεύεσαι και ν‘ αλυχτάς.

      Διαγραφή
  8. Χρειάστηκε ένα μόνο σχόλειο για να αποφύγουμε το απλά και λαικά... και να επιστρέψουμε στον ξύλινο λόγο με τις συγκαλημένες προοπτικές. Απλά και κατανοητά
    Μία ροτροπή αν και η κατανίηση των πραγματικότητών όπως τις διαμορφ΄νει η ΝΔ δεν επιτρέπουν διαρκείς διαλόγους για προφανείς λόγους.
    Αντί για απλά λόγια καλύτερα αποκρύψτε εντελώς τα επώνυμα των στελεχών που κατεβαίνουν υποψήφιοι, τοπικά ή πανελαδικά(πχ καμία ονομαστική αναφορά σε μπουμπούκους, Πλεύρηδες, Βορίδιδες , Μητσοτάκιδες κλπ )
    Καμία αναφορά στο τι υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ( Μνημόνιου, εφαρμοστικο νόμο κλπ). Καμία αναφορά στην πώληση της ΔΩΔΩΝΗς και στις επιπτώσεις στους κτηνοτρόφους, στις 50 χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εώς τέλους του χρόνου. Στην κατάργηση υπηρεσιών όπως τα δημόσια ΚΤΕΟ, το πρόγραμμα Βοηθεια στο σπίτι, που πρόκειται να ιδιοτικοποιηθούν άμεσα..
    Στην συνέχιση ροής δισεκατομμυρίων στις τράπεζες, στην άγρια φορολόγηση της ακίνητης πειρουσίας(πχ αγροτεμάχια)... Στην συρίκνωση των δημόσιων σχολείων , την κατάργηση των αναπληρωτών και ωρωμισθίων καθηγητών ...

    Απλά και λαικά αλλά οπωσδήποτε να μην υποθούν καλύτερα να μείνει ο ξύλινος λόγος , περί ανάπτυξης και αγορών, περί Τσίπρα και πατριωτισμού(του ευρωπαικού εννοητε) .. Ολα συγκαλημμένα όλα πίσω απο τον ξύλινο λόγο .. Ακριβώς έτσι Χ.Μίχου ακριβώς έτσι ..και προσέξτε μην αναφέρετσε ονομαστικά στα στελέχη της ΝΔ. ακου εκεί Ντόρα, Πλεύρης, μπουμπούκος , Πανίκας κλπ..

    Όσο για αγνοια υπάρχει περισσευμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ ίσως και σε κάποια αθώα στελέχη, αλλά στην πολιτική το αθώος μεταφράζεται σε όλες τος γλώσσες, ώς ανόητος..

    Stage 2005

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει περάσει ο καιρός που το κάθε παπαγαλάκι έλεγε το ποίημά του και ο κόσμος φοβόταν ή αδιαφορούσε να απαντήσει, αφήνοντας την εντύπωση πως κάποιοι κάνουν οτι θέλουν στην περιοχή. Ξύπνησε, πείνασε, αγανάκτησε, όπου θέλετε απόδώστε το αλλά έτσι είναι και εσείς πια παπαγαλίζετε μπούρδες προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας. Εχουμε τη δυνατότητα να ξεχωρίσουμε το σοβαρό υποψήφιο που δέν λέει πολλά και κάνει οτι μπορεί. Τα πειράματα ειναι για την Φυσική ,όχι για το τόπο μας και την καμπούρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω λέμε τα ίδια πράγματα, με τη διαφορά πως εγώ είμαι μπροστά, φανερά κ εσείς ταμπουρωμένοι στην ανωνυμία.
    Δεν αρκεί να καταγγέλλεις φίλε ανώνυμε, ως πολίτης έχεις υποχρέωση να ασχοληθείς φανερά και επώνυμα με την "πολιτική" θα σ΄ έλεγα εύκολα τζάμπα μάγκα λόγω ανωνυμίας, ίσως όμως έχεις λόγους να φοβάσαι τον ίσκιο σου.
    Οπότε ανώνυμε, δε ξαναχει σχολιασμό ή απαντήσεις χωρίς “ταυτότητα”:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πειράζει, θα σου περάσει. Όλοι εμείς οι "ανώνυμοι" πολίτες είμαστε σε δύσκολη θέση , εμείς και τα παιδιά μας και ίσως τα εγγόνια μας. Αντίθετα εσείς οι "επώνυμοι", τα παιδιά σας όπως και οι παπούδες σας εισασταν παντα επώνυμοι και "μπροστά" χωρίς ποτέ προβλήματα...
    Η αλαζονεία δεν κρύβετε(;) πίσω απο επώνυμες μάρκες ανθρώπων...

    Το πρόγραμμα της ΝΔ προγράφει τον ελληνικό λαό, τον δολοφονεί, πρός όφελως των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων. Η εξαθλειωση που περιμένει τον ελληνικό λαό μετά την στήριξη του Μνημονίου και των επιστολών του χαμένου του Σαμαρά θα είναι ένας ακόμη ιστορικός λακές στο "επώνυμο" της ΝΔ, μετά τον Αττίλα 2(Καραμανλής 74΄-παλιό ευαγγέλιο,)τους Απριλιανούς Βορίδιδες κλπ.. Όλα επώνυμα...
    Η ΝΔ είναι έτοιμη να αποτελειώσει τον ελληνικό λαό

    Ο ελληνικός λαός με την στήριξη του στο πρόγραμμα της ΝΔ(αν συμβεί) θα χάσει όλη την δημόσια περιουσία, όλο τον βιομηχανικό κορμό(ΔΩΔΩΝΗ-ΔΕΗ κλπ) που έχτισε και θα τον χαρίσει σε κοινά κλεφτρόνια που δεν το χουν σε τίποτε να διαλύουν όλοκληρους λαούς.. Ανώνυμους λαούς που δεν τους "αξίζει" ούτε η απάντηση του επωνυμου Χ.Μ...

    ΥΓ: Παντως σε ότι με αφορά, τον ίδιο ακριβώς πολιτικό σχολιασμό θα εκανα ακόμη και αν δεν έβαζες το όνομά σου. Η ανταλαγή απόψεων σε ότι με αφορά δεν υπακούη σε επωνυμίες , ΑΜΚΑ, ΑΦΜ κλπ
    Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω μου είσαι και εντελώς άγνωστος και άρα το επώνυμό σου, μου είναι εντελώς "αχρειάστο" λογίζοντάς το έως και ψευδόνυμο ένα πράγμα..

    stage 2005, 12:20μμ , κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανω την ανάγκη φιλότιμο κ απαντώ και στους δυο ανώνυμους, για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Προσπερνώ τους παπαγαλισμούς σου, όμως μαζί σου συμφωνώ περί ΑΜΚΑ , ΑΦΜ,κλπ, ωστόσο, το ονοματάκι είναι άλλο πράμα, είναι πρόσωπο και το πρόσωπο είναι σπαθί έλεγαν οι παλαιοί, κατα τ άλλα .... καλά κρασια, αν θεωρείς αλαζόνα όποιον βγαίνει μπροστά και λέει τ όνομα του σεβόμενος τους συνομιλητές (κάτι που δεν κάνεις και είναι αγενές),..χαιρέτα μου τον πλάτανο.
      Γ αυτό μέχρι εδώ μαζί, τι δουλειά έχεις εσύ μ εναν που μιλά πίσω από επώνυμη μάσκα, που είναι πορφυρογέννητος, δεν έχει και δεν είχε ποτέ του κανένα πρόβλημα.....
      Άντε γεια!

      Διαγραφή
  12. Κύριε Μίχο με εκπλήσσατε. Γιατί σε αυτά τα Posts έχετε τόσο επιθετικό ύφος; Δεν μας είχατε συνηθίσει έτσι! Έχετε βέβαια και εσείς τις έγνοιες σας και τα προβλήματά σας. Που να το περιμένατε κι εσείς να διαλέξουν τον Βαγγέλη που τους "έφτυνε" κατά την καθομιλούμενην. Λογικό είναι να είστε βέβαια νευριασμένος. Αλλά, ηρεμία κύριε Μίχου. Χαλάτε το προφίλ σας. Εκτίθεστε!!


    ΥΓ Οποιος επιθυμεί να είναι δημόσιο πρόσωπο οφείλει να δέχεται και την κριτική από τον ανώνυμο λαουτζίκο και όχι να επιτίθεται. Φιλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ φίλε μάλλον συνήθισες να σου χαϊδεύουν τ αυτιά, από πότε ο ορθός λόγος είναι επιθετικός λόγος? που τα μάθατε τα ελληνικά σας? Έδειξα να μη δέχομαι κριτική παρ' ότι δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, αφού δεν υπήρξα υποψήφιος ούτε είμαι θεσμικός. Επιτίθεμαι δε, μόνο εναντίον της κουραστικής χαζολογίας και κουτοπονηριάς.
      Η λέξη λαουτζίκος δεν ταιριάζει στους πολίτες, μη τη χρησιμοποιείς αγαπητέ "προοδευτικέ", προσωπικά δεν βλέπω λαουτζίκο, βλέπω οντότητες βλέπω τον καθένα σαν ξέχωρη και σεβαστή προσωπικότητα, όπως κάθε φίλο μου.
      Όσο για την επιλογή του κ. Παπαδημητρίου, μπορείς να μου πεις τι έχω παραπάνω ώστε να αξιώνω προτεραιότητα? κ επίσης μη στεναχωριέσαι όταν εκτίθεμαι, να μη λυπάσαι τον καβαλάρη επειδή κρέμονται τα πόδια του.
      Άντε γεια σου λοιπόν.

      Διαγραφή
    2. Τώρα με έπεισες! ( Να προσέχεις και την πίεσή σου)

      Διαγραφή
  13. Κοινός στρίβειν δια του αρραβώνος.. αν και ήδη είναι πολύ αργά..

    Τα επιχηρήματα της ΝΔ είναι ...στέρφα, οι δε πολιτικοί της αστέρες... διάτοντες εδώ και χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "...η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις " Aυτό ανέφερε ο Ψωμιαδης συμβουλάτορας της ΝΔ των "εθνικοφρόνων".

    Δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες, απριλιανοί απόγονοι των Αττίλα 1,2 που παρέδωσαν την Κύπρο, Μνημονιακοί υπάλληλοι της Τροικας μαζί με τις επιστολές τους, κλπ... Ένα ανατριχιαστικό συνοθύλευμα ελειηνών πρωσωπικοτήτων απο ναζιστές εώς τη... Ντόρα και τον Ψωμιάδη , στο πιο σάποιο κόμμα που δημιουργησαν ποτέ στην πλάτη της Ελλάδας..

    ΥΓ: Είναι η αλήθεια, όπως λέει και ο παραπάνω επώνυμος, που έπρεπε να πουνε στο λαό και δεν την έλεγαν..

    "Κομμένο 16 αυγούστου 1943"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.