9 Μαρ 2012

Πρωτιά για μαθητή της Φιλιππιάδας σε διαγωνισμό Αστρονομίας & Διαστημικής!

- Χαρμόσυνη είδηση υπ' αριθμ. 5
- Τα παιδιά δεν είναι με σκυφτό το κεφάλι, συνεχίζουν να... κοιτούν τ' άστρα!

   Ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ Φιλιππιάδας, Σταμάτης Μιχάλης πρώτευσε στην 2η φάση του 17ου μαθητικού διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2012. Ο Σταμάτης Μιχάλης σε σύνολο 56 μαθητών από σχολεία όλης της Ελλάδας, διακρίθηκε πρώτος και συνεχίζει στην 3η φάση του διαγωνισμού με το όνομα «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στο Αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, (Γεωργίου Καρτάλη 72 - Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο) το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012.
   Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Βασιλική Σφονδύλη εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο μαθητή Σταμάτη Μιχάλη και του εύχεται καλή επιτυχία στην 3η φάση, «ΙΠΠΑΡΧΟΣ», του ίδιου διαγωνισμού. Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές που θα πετύχουν και στην 3η φάση του διαγωνισμού θα είναι οι νικητές του 17ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2012.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.