19 Μαρ 2012

Το ξέσπασμα του Γενικού στα Γιάννενα

"Πρέπει να αναρωτηθείτε ποιους στέλνετε για να έχουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους"

   Την Παρασκευή πήγε στα Γιάννενα ο Γ. Γ. του ΕΟΤ, Γιώργος Κολέτσος για να ενώσει όλους τους φορείς σε δύο ξεχωριστές συσκέψεις. Και οι φορείς του διάβασαν με τη σειρά τους κατεβατά αιτημάτων, ό,τι νά 'ναι και όπως νά 'ναι. Ευγενικός άνθρωπος ο Γ. Γ. έκατσε και τους άκουσε, τι να κάνει;
   Το Σάββατο δίνει συνέντευξη στον Ηπειρωτικό Αγώνα και ύστερα από τις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ξεσπάει:

"...Ξέρετε πόσους tour operators φέραμε πέρσι στα Γιάννενα; Παρά πολλούς. Αυτά τα έχει κάνει ο ΕΟΤ. Αλλά κανείς δεν λέει τίποτα. Θα βγει ο ξενοδόχος ή ο πολιτικός, θα πει ότι πήγε στο Ισραήλ και έκανε ραντεβού με tour operators, και κανείς δεν λέει ότι ο ΕΟΤ τα κανόνισε αυτά.

...Ενώ κατηγορούμε όμως τον ΕΟΤ, τι να πει κανείς για τη σύσσωμη αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου; Την πρώτη μέρα εμφανίστηκαν 25 άτομα στο περίπτερο και μετά τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι, την οποία την κανόνισε ο ΕΟΤ και κανείς δεν είπε τίποτα, έφυγαν όλοι και έμειναν μόνο οι επιχειρηματίες και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου. Μερικοί για να πάνε να δουν τους Άγιους Τόπους. Θα πρέπει και εσείς να αναρωτηθείτε ποιους στέλνετε για να έχουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους."
πηγή

   σημ. Τηλεβόα: Για την ιστορία, ο επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Ηπείρου στην Έκθεση στο Ισραήλ ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου στην αποστολή συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Φίλιππας Φίλιος. Γι' αυτούς να τα 'πε έξω από τα δόντια του ο Γ. Γ.;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.