19 Μαρ 2012

Ο δήμαρχος παραιτείται από τον μισθό του, εμπνευσμένος από τους Ιταλούς συναδέρφους του!!!

Περιμένει (μάταια;) μιμητές

   Μιλάμε φυσικά για το δήμαρχο Μετσόβου, Νίκο Τσομπίκο, που αποφάσισε να προσφέρει τον μισθό του στο Κράτος, ώστε να συνεισφέρει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της κρίσης. Αυτή η πρωτοβουλία του δήμαρχου Μετσόβου αναδείχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο από τα ΜΜΕ της χώρας, όμως μέχρι τώρα, κανένας άλλος αιρετός δεν χαιρέτησε και δεν ακολούθησε την απόφαση αυτή....
   Ο κ. Τσομπίκος εμπνεύστηκε από το παράδειγμα των Ιταλών συναδέλφων του, γι' αυτό και το Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου έλαβε απόφαση να τους καλέσει στο όμορφο Μέτσοβο για φιλοξενία.
   Ο Νίκος.Τσομπίκος εύχεται τα χρήματα να πιάσουν τόπο και εκτιμά ότι η κίνησή του θα βρει μιμητές. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής αυτή η εκτίμηση δεν έχει επαληθευτεί, καθώς οι συνάδελφοί του προτιμούνε να αντιμετωπίζουν την κρίση με... προφορική συμπαράσταση!
   Τέλος, διαχώρισε τη θέση του τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι πολιτικός, αλλά ένας αυτοδιοικητικός που θέλει να βοηθήσει τον τόπο του. 
   Ίσως σε αυτή την τελευταία δήλωση να κρύβεται το μυστικό της διαφοροποίησης των υπόλοιπων...

1 σχόλιο:

  1. Ακούστηκε και στον τόπο μας ότι παραιτούνται εντός των ημέρων απο το μισθό τους Ο Δήμαρχος, Ο Γιάννης Νάκας, ο Γκόγκας και ό Γέμος.Προσπαθώ να το επαληθεύσω!!! Επίσης παραιτείται του μισθού του και Ο Ψαθάς και μάλιστα και από τα εκτός έδρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.