5 Φεβ 2012

Πήρε φωτιά το Ιnternet

Καλούν τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα

   Αυτή τη στιγμή κατακλύζoνται το facebook και twitter από μηνύματα, που καλούν τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα !
   Τα όσα διαρρέονται για τελεσίγραφα των τροϊκανών, δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα και ήδη κόσμος κατηφορίζει προς το Σύνταγμα.
   Ας ελπίσουμε η νύχτα να είναι δυναμική, διεκδικητική, με πλήθος και παλμό, αλλά χωρίς προβοκάτσιες και αφορμές για βιαιότητες που είναι βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

3 σχόλια:

  1. ανεβασε και για την Αρτα. δεν υπάρχει κα΄τι ακομη για πλατεια αλλά σε λιγη ωρα σε γνωστο μπαρακι εχει προβολη ταινιας σχετικα με την κριση, ειναι επιβεβλημ΄μεν να μην ειναι κανεις τετοιες ωρες μονος στο σπιτι αλλά σε δημόσιες πολιτικες εκδηλσεις που ολα μπορουν να εξελιχθουν

    ολοι εμεις εξω, μπας και κλεισουμε ολους αυτούς μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα ένα όνειρο. Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και στη μέση ντυμένος νύφη, ποιός λέτε;; Ο Τσίπρας. Τι να παίξω στο στοίχημα την χρεωκοπία. Ισοπαλία (Χ) μου απαντάνε....Και μετά θα ξυπνήσετε... Μα είναι δυνατόν;;;;; Θα πείτε. Κι όμως... Τα όνειρα ενός χρεονοπημένου λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς το παρον το χρεος της πολήφερνης νύφης το έχουν ξεπατώσει αμφοτεροι οι Πασοκοι, με εθνοσωτήριους ΝΔκρατες και μπουμπούκους "πατριώτες" του ΛΑΟΣ..
    Όχι βεβαια στις λαοθάλασσες του συντάγματος αλλά στις χαβούζες των ΜΜΕ και του μαξίμου..

    Γερμανοτσολιάδες παλαίας κοπής απο παπού σε γιους και εγγονούς.. η δεξιά Ελλάδα χειροκροτει τους καβαλάρηδες του Αττίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.