9 Φεβ 2012

Οι Τρίτεκνοι της Άρτας και οι Τρίτεκνοι του... Μαξίμου!

Οι Τρίτεκνοι εκλέγουν και συζητούν στη Γ.Σ.

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με τρία τέκνα Νομού Άρτας ανακοινώνει στα μέλη του την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στα πλαίσια της οποίας θα διεξαχθούν εκλογές για Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.
   Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου (ένα άτομο ανά οικογένεια) που θα υποβάλουν σχετική αίτηση στο Σύλλογο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2012.
   Επιπλέον, όποιο μέλος του Συλλόγου επιθυμεί μπορεί να καταθέσει στο Σύλλογο θέματα για την Ημερήσια Διάταξη που αφορούν την Γενική Συνέλευση.

   σημ. Τηλεβόα: Έχω την εντύπωση πως πολλά από τα θέματα που θα συζητήσουνε οι τρίτεκνοι στη Γ. Σ. θα έχουν σχέση με τα "τσεκουρώματα" που παθαίνουν από μια άλλη τρίτεκνη οικογένεια (Γονείς: Τρόικα με τέκνα: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.