10 Φεβ 2012

Η κουμπάρα έπεισε τον Χρήστο Γκόκα να πει το μεγάλο ΝΑΙ;

- Και σ' ανώτερα Χρήστο
- Πρώτα ο πολίτης;

    Στην προεκλογική αφίσα του Χρήστου Γκόκα μπορούμε να διαβάσουμε με μικρά γράμματα το "Πρώτα ο πολίτης" και με μεγαλύτερα το "Μαζί μπορούμε να πετύχουμε".
   Αναρωτιέμαι αν θα τα σκέφτεται αυτά ο Χρήστος Γκόκας την ώρα της ορκωμοσίας και αργότερα της ψηφοφορίας.
   Αντιγράφω από το epirusgate: Ο μηχανικός Χρήστος Γκόγκας, μετά από τις πολύ ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε, θα καταλάβει τελικά τη βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, μετά την παραίτηση που υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο έως τώρα βουλευτής Παύλος Στασινός, διαφωνώντας με τα επικείμενα οικονομικά μέτρα που θα συνοδεύουν τη δανειακή σύμβαση.
   Ο κ. Γκόγκας, εφέρετο να αμφιταλαντευόταν, αλλά τελικώς επείσθη μετά από συζητήσεις που είχε με στελέχη του κόμματος-μεταξύ των οποίων και η κουμπάρα του κ. Φώφη Γεννηματά-και αποδέχτηκε να αναλάβει βουλευτικά καθήκοντα.Ο νέος βουλευτής θα ορκιστεί στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.