10 Φεβ 2012

Θα σπάσει την κομματική πειθαρχία ο βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. Κώστας Παπασιώζος;

Η Άρτα στο επίκεντρο των εξελίξεων

   Σύμφωνα με το newsbeast.gr, o Κώστας Παπασιώζος δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που συνοδεύουν το δεύτερο μνημόνιο. Ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να μην συμφωνεί με τα νέα μέτρα και είναι αποφασισμένος να μην ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.
   Υπενθυμίζω ότι από το απόγευμα, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς έχει θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αληθεύει η πληροφορία, καθώς ο Κώστας Παπασιώζος υπήρξε πάντα ακραιφνής "Σαμαρικός".

6 σχόλια:

  1. οσο ειπε ναι στα πρωτα μετρα αλλο τοσο θα πει και τωρα, κραταμε αρχειο κι εχουμε και αποψη,και κανουμε και προγνωστικα ,εξαλου αυτος ποτε δεν ειχε θεση στο καραβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νεο συμβαν για το ρεκορ γκινες..

    "Με κολοτούμπες διεσχισε τν διαδρομή Άρτα-αθηνων γνωστός βουλευτής..."

    θέλουν και γλυλίσματα τα οικόσιτα κανις.. καινα σκεφθεί κανείς ότι αυτά τα κανίς δεν υπακουούν όνο στο κυίως αφεντικό(Καραμανλής) αλλά και στους υπαλλήλους του(Σαμαράς) τέτοια γλώσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΝΟΥΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ και ΜΗ)ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ . ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΤΙΝΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΡΤΑ.ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ακουσαμε κι αυτο σήμερα .οποιος βαζει πανω απο ολα το συμφερον των συμπολιτων του και δηλωνει ανοιχτα οτι ειναι κατα της υποδουλωσης και δεν υπογραφει - αυτος ειναι τζαμπα μαγκας κι αποκλειεται απο λιστες εκλογικες. θελω να ξερω αυτοι που στελνουμε στη βουλη να μας εκπροσωπησουν ειναι βουλευτες των Ελληνων ή μηπως ο παγκος του Αλεφαντου; τελικα καποιοι θα μας δικαιωσουν και μπραβο τους ,απο αυτους εχουμε αναγκη για να συνεχισουμε εδω που μας εφεραν οι κατα φαντασιαν δαγκες της παραγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο πειθαρχία κι άλλο πειθαναγκασμός ,γιατί η ΑΡΤΑ δέν βγάζει τσάμπα μάγκες , τώρα αν σαρέσει μπαρμπαλάμπρο ξαναπέρνα απο τον κάμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mεγαλε παπασιοζε στην νεα βουλη να μη βαλεις τουσ προδοτες μεσα γιατι τορα τους ξερομε κι εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.