7 Νοε 2011

Η κρίση ερημώνει τις... μπάρες!

- H κρίση χτύπησε... και τα «ροζ» μπαρ 
- Προσβλέπουν στην κυβέρνηση συνεργασίας να δώσει λύση!

   Στην Πάτρα κάποτε λειτουργούσαν αρκετά τέτοια καταστήματα, όπου οι πελάτες μπορούσαν να πιούν το ποτό τους, παρέα με μία από τις «καυτές» και προκλητικά ντυμένες εργαζόμενες.
Το είδος όμως είναι υπό εξαφάνιση. Διατηρούνται μόνο ορισμένα μικρά μπαράκια τα οποία λειτουργούν υπό την επίβλεψη και προσωπική εργασία του... ιδιοκτήτη!
   Δύο από τα πιο μεγάλα μπαρ (για τα οποία υπήρχε και φήμη πως ο καλός πελάτης θα μπορούσε να φύγει.... και με παρέα - αν πλήρωνε το καθορισμένο ποσό) το «γύρισαν» ήδη... σε «ελληνάδικο»!
   Οι ιδιοκτήτες τους παρατήρησαν πως, λόγω της κρίσης, ακόμη και ο «διψασμένος» για ερωτο-παιχνίδι Έλληνας δεν θα μπορέσει να πληρώσει τα αναμενόμενα και το έριξαν... στη μουσική!
   Προσελκύοντας μάλιστα και νεαρότερο κόσμο, ο οποίος θεωρεί τη διασκέδαση απαραίτητη και πάντα βρίσκει τον τρόπο να «εκδράμει» τη νύχτα και να πιει έστω και ένα ποτάκι.
   Σε ένα μάλιστα, στο οποίο ήταν γνωστό ότι γινόταν «κονσομασιόν», έγινε τέτοια ριζική αλλαγή, που ο παλιός καλός πελάτης φθάνει σε σημείο... να μην αναγνωρίζει πού μπήκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.