21 Νοε 2011

Σύσκεψη στη ΔΕΗ Άρτας για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους δεν πληρώσουν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων

Ακόμη και ο εργολάβος είναι αντίθετος! 

   Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ Άρτας, με την παρουσία του τοπικού Διευθυντή, του συλλόγου εργαζομένων και του εργολάβου στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της διακοπής ηλεκτροδότησης σε όσους αρνούνται ή δεν μπορούν να πληρώσουν το τέλος, που έχει καθιερωθεί να αναφέρεται ως "χαράτσι της ΔΕΗ". 
   Επειδή η Άρτα είναι μικρή πόλη και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, έχει προκριθεί η μέθοδος της διακοπής από τον στύλο και όχι από το ρολόι, καθώς είναι απρόσωπη διαδικασία, δύσκολα αντιληπτή, άρα έχει μικρές πιθανότητες αντιπαράθεσης.
   Ο εργολάβος που ούτως ή άλλως έχει σύμβαση με τη ΔΕΗ και κάνει τις διακοπές σε όσους δεν πληρώνουν το ρεύμα (επαναλαμβάνω: ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ), δεν έχει την τεχνική δυνατότητα να κόβει το ρεύμα από τον στύλο, οπότε το ανέθεσαν σε άλλον εργολάβο, σε αυτόν που κάνει τα... 

διάφορα έργα της ΔΕΗ. Ο συγκεκριμένος δεν θέλει να αναλάβει αυτή την διαδικασία, για διάφορους προφανείς λόγους (όπως προείπα, η Άρτα είναι μικρή πόλη).
   Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα αποφασιστεί σε αυτή την σύσκεψη, ιδίως εν όψη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, για το οποίο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς πολιτών, που αντιδρούνε στο απάνθρωπο μέτρο της επιβολής χαρατσιού με την ποινή να μείνει χωρίς ρεύμα, όποιος αντιδρά στο ισοπεδωτικό, οριζόντιο χαράτσωμα ή αν απλά δεν έχει να το πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.