29 Δεκ 2013

Πρέβεζα: Η μεγαλύτερη αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής - Φωτό και Video

- 1000 αντιφασίστες είπαν ΟΧΙ στους ναζί
- Στην κορυφή της πορείας η Όλγα Γεροβασίλη και ο Κώστας Μπάρκας

   Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα μεγαλειώδης σε όγκο και παλμό πορεία διαμαρτυρίας από οργανώσεις της αριστεράς, φορείς, σωματεία και απλούς πολίτες της Πρέβεζας που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στο άνοιγμα γραφείων της ναζιστικής Χ.Α. στην πόλη.
   Συγκεκριμένα, πάνω από 1000 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 5 το απόγευμα έξω από το κτίριο της λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης.
   Η πορεία ξεκίνησε περίπου στις 5:30 και αφού γέμισε ασφυκτικά τον πεζόδρομο της Μπάλκου, βγήκε στην Λεωφόρο Ειρήνης, την διέσχισε με συνθήματα κατά του φασισμού και κατέληξε, έξω από τα παλιά ΚΤΕΛ, όπου λίγα μέτρα πιο πάνω, στην πλατεία Νέσσερη, πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια των γραφείων της Χ.Α.


   Η πορεία του Σαββάτου ίσως να ήταν η μεγαλύτερη αντιφασιστική κινητοποίηση που έχει γίνει στην Πρέβεζα και συμμετείχαν ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα να βρίσκονται μπροστά στην πορεία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ μ-λ, αντιεξουσιαστές, το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, πλήθος ανένταχτων προοδευτικών πολιτών, ενώ το παρών έδωσαν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.










- See more at: http://left.gr/news/preveza-i-megalyteri-antifasistiki-poreia-enantia-sto-anoigma-grafeion-tis-hrysis-aygis#sthash.FgkMf209.dpuf

Δήλωση της βουλευτού Άρτας Όλγας Γεροβασίλη:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.