27 Δεκ 2013

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟγλου, Λιάπης, Πολύδωρας: Οι πλαστές πινακίδες της Ν.Δ.

Τέτοιοι είναι...
 
   Μετά τις πλαστές πινακίδες του Μισέλ Liapis, πήρε σειρά ο Χάρης ΤΟΝ ΠΟΥΛΟγλου για να μας δείξει τι καλόπαιδα έθρεφε η Ν.Δ. επί τόσα χρόνια.
   Το ΠΑΣΟΚ είχε τ' όνομα της μιζοκρατίας, αλλά η Ν.Δ. είχε τον... Χάρη!!! 
   Μιας και είπα όμως για τα καλόπαιδα της Ν.Δ., θυμήθηκα τον Βύρωνα Πολύδωρα, που ανησυχούσε για την "αποκατάσταση" των δικών "τους" παιδιών το 2004. Η περίπτωση Πολύδωρα είναι χαρακτηριστική για το πόσο βαθιά σάπια είναι η Ν.Δ., είναι η απόδειξη ότι κυκλοφοράει με πλαστές πινακίδες δημοκρατικότητας και ηθικής.
   Διότι, όπως λέει κι ο Καρτέσιος:
   "Προσέξτε, τον Βύρωνα Πολύδωρα δεν τον διέγραψαν από τη ΝΔ, όταν ως πρόεδρος της Βουλής για μία μόνο ημέρα, πρόλαβε να διορίσει την κόρη του σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του.
   Τον Βύρωνα Πολύδωρα δεν τον διέγραψαν από τη ΝΔ ούτε όταν είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή.
   Τον Βύρωνα Πολύδωρα δεν τον διέγραψαν από τη ΝΔ όταν παραλογιζόταν με «ασύμμετρες απειλές» και έριχνε ευθύνες στον «στρατηγό άνεμο» για την Ελλάδα που καιγόταν.
   Τον Βύρωνα Πολύδωρα δεν τον διέγραψαν από τη ΝΔ ούτε όταν δήλωνε περιχαρής «Είδα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, σχέδιο και εφαρμογή του, ψυχραιμία και αυτοματισμό στη δράση που είχαν ως επακόλουθο την επιτυχία» καλύπτοντας πλήρως τους αστυνομικούς που υποστήριζαν πως ο Κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου που σάπισαν στο ξύλο, είχε απλώς σκοντάψει σε μία ζαρντινιέρα.
   Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στη λογική και ηθική της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βύρωνας Πολύδωρας ήταν άξιος συγχαρητηρίων όποτε διόριζε το σόι του, όποτε αποτύγχανε ως υπουργός, όποτε κάλυπτε τη βία."
   Ο Βύρωνας Πολύδωρας κρίθηκε ανεπιθύμητος από τη ΝΔ όταν αποφάσισε να ψηφίσει (για τους δικούς του λόγους, δεν παραμυθιάζομαι ότι το έκανε για το καλό των πολιτών) ενάντια στην γραμμή του Σαμαρά. Τέτοιοι είναι...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΥ?) ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΡΕ ΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ?ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.ΑΛΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.