30 Δεκ 2013

Απόψε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας για το 2013

Παλιό Δημαρχείο και αρχοντικό Παπακώστα στην ατζέντα...

   Ο φόβος για τυχόν απώλεια των χρημάτων από το "Πράσινο Ταμείο" οδηγεί στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας για το 2013.
   Έτσι απόψε στις 7:00, 29 ώρες πριν την εκπνοή του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας συνεδριάζει στο Δημαρχείο της Άρτας για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
   1. Απ’ ευθείας αγορά οριζοντίων ιδιοκτησιών Παπάζογλου παλαιού Δημαρχείου
   2. Απ’ ευθείας αγορά του ακινήτου «πρώην Αρχοντικό Παπακώστα»
   3. Τροποποίηση ετησίου προγράμματος δράσης του Δήμου Αρταίων έτους 2013 (σχετ. η αρ. 460/2013 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
   4. Έγκριση ετησίου προγράμματος δράσης του Δήμου Αρταίων έτους 2014 (σχετ. η αρ. 461/2013 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
   5. Έγκριση της αρ. 76/2013 απόφασης Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ περί αναπροσαρμογής τιμολογίου, τελών και υπηρεσιών της Επιχείρησης.
   6. Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (αναμόρφωση πρ/σμού)
   7. Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (Απολογισμός 2011)
   8. Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (Απολογισμός 2012)»
   9. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό των Θεοφανείων
   10. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης
   11. Μείωση μισθώματος βάσει της παρ. 4 του άρθρου 9 του Ν. 4071/2012
   12. Γνωμοδότηση Δ. Αρταίων επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Λειτουργία χοιροτροφικής μονάδας δυναμικότητας 200 χοιρομητέρων με μονάδα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού- θερμότητας από βιαέριο ισχύος 980 watt” εγκατεστημένη και λειτουργούσα στην Τ.Κ. Χανοπούλου Δ.Ε. Βλαχέρνας του Δ. Αρταίων Π.Ε. Άρτας
    13. Γνωμοδότηση Δ. Αρταίων επί της περιβαλλοντικής έκθεσης που αφορά το έργο: «Συνεργείο- Ηλεκτρολογείο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών» φερόμενης ιδιοκτησίας Ζήκου Βασιλείου στην Τ.Κ. Κωστακιών της Δ.Ε. Αρταίων του Ν. Άρτας
    14. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του φυσικού εδάφους Δημοτικών έργων
    15. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτόστρωση βελτίωση δρόμου από αποθήκη συνεταιρισμού προς Περδικάρι»
    16. Επί αιτήσεως Κ/Ξ Γ. Μπαλαούρα- Α. Μπαλαούρα για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή ανωνύμου δημοτικής οδού στην περιοχή εισόδου της πόλης (Ο.Τ. 03-04)
    17. Επί αιτήσεως Κ/Ξ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ – ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ» για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο (συμπληρωματικές εργασίες αναψυκτηρίου και σύνδεση με το δίκτυο άρδευσης)»

4 σχόλια:

  1. Φίλε Γρηγόρη, το θέμα της αγοράς του παλιού Δημαρχείου θέλει ψαξιμο. Κάτι μυρίζει.... Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γρηγόρη, το θέμα της αγοράς του παλιού Δημαρχείου θέλει ψαξιμο. Κάτι μυρίζει.... Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει........... Σκέτη πρόκληση!!! Τόσα λεφτά;; Επιτροπή;;;;; (2-1) γιατί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ; ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΙ 360 ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 295. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ; ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Ο ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΞΕΡΕ. ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. KALA KANOYN, ΑΠ' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; ΑΠ' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.