1 Οκτ 2011

Τυπική διαδικασία οι εκλογές στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων

- Σύμπλευση Χασιάκου-Γαρνέλη
- Θα χρειαστεί και δεύτερη Κυριακή ο Χρήστος Χασιάκος;

Ήταν γνωστό ότι, μετά την ακύρωση της εκλογής του Μαρίνου Γαρνέλη ως δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων, φαβορί στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 2 Οκτωβρίου ήταν ο πρώην δήμαρχος Αγνάντων Χρήστος Χασιάκος.
Μετά όμως τις δηλώσεις του κ. Γαρνέλη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ART TV, και ο πιο φανατικός οπαδός της κ. Καραβασίλη αναγνωρίζει ότι το αποτέλεσμα της αυριανής κάλπης είναι δεδομένο και αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Χρήστος Χασιάκος.
Συκεκριμένα, ο κ. Γαρνέλης δήλωσε ότι θεωρεί τον κ. Χασιάκο "ως την καλύτερη επιλογή για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων".
Πρόσθεσε ότι ο κ. Χασιάκος θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο που είχε ο ίδιος ξεκινήσει, επιβεβαιώνοντας έτσι την στήριξή του προς το πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου.
Ήδη από την προηγούμενη Κυριακή είχαν φανεί δημοσίως τα πρώτα δείγματα προσέγγισης των δύο ανδρών, καθώς ήταν μαζί στους Μελισσουργούς.
Στην αντίπερα όχθη παρατηρείται έλλειψη ενδιαφέροντος, καθώς αρκετοί από τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της κ. Καραβασίλη, συμμετείχαν περισσότερο λόγω "κομματικού καθήκοντος", παρά επειδή το επέλεξαν οι ίδιοι.
Κατόπιν όλων αυτών, η πρωτιά στις αυριανές εκλογές θεωρείται δεδομένη και το μόνο ζητούμενο είναι εάν ο Χρήστος Χασιάκος χρειαστεί και δεύτερη Κυριακή για να επιβεβαιώσει την εκλογή του ως δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.