20 Μαρ 2024

Ο Δημήτρης Μπασδέκης νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Άρτας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή


   Ολοκληρώθηκαν, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, οι διαδικασίες για την ανάδειξη του Συντονιστή, της Αναπληρώτριας Συντονίστριας και του Συντονιστικού Οργάνου της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άρτας από τα 19 μέλη που εξελέγησαν στις εκλογές της 10ης Μαρτίου.
   Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ανέλαβε ομόφωνα ο Δημήτρης Μπασδέκης.
   Αναπληρώτρια Συντονίστρια εκλέχθηκε η Βαγγελιώ Μπρισένιου.
   Μέλη του Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι Βλάρας Γρηγόρης, Δέτσικα Πιπίτσα, Κατσινέλης Βασίλης, Μανιφάβα Νίκη και Τατσιόπουλος Γρηγόρης.
   Τις ερχόμενες ημέρες η Νομαρχιακή Επιτροπή θα συνεδριάσει με κύριο θέμα τη συγκρότηση των θεματικών επιτροπών και την ανάληψη ρόλων και καθηκόντων από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
   Όπως ανέφερε ο νέος Συντονιστής, τώρα είναι η ώρα για δουλειά, οργανωτική ανασυγκρότηση, εξωστρέφεια, επαφή με την κοινωνία, για ένα κόμμα που θα είναι δυνατό και πειστικό στην Αρτινή κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.