13 Ιαν 2024

Δρόμος Αθαμάνιο – Θεοδώριανα… στρωμένος με καλές προθέσεις!

- Αν και επί ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκαν εκατομμύρια ευρώ, το έργο σήμερα μένει μετέωρο
- Απάντηση χωρίς απάντηση έστειλε το Υπουργείο Υποδομών σε Γεροβασίλη - Μπάρκα


   Απάντηση χωρίς απάντηση απέστειλε το Υπουργείο Υποδομών στην κοινοβουλευτική Ερώτηση υπ’ αριθμ. 2160/6.12.23, την οποία κατέθεσε η Βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας για την ανάγκη ολοκλήρωσης του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα.
   Αν και επί ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκαν εκατομμύρια Ευρώ, το έργο σήμερα μένει μετέωρο.
   Ενώ, δηλαδή, έχει ήδη αποφασισθεί η διάλυση της σύμβασης λόγω παρέλευσης της οριακής προθεσμίας του έργου, το Υπουργείο ακόμη ψάχνει λύση…
   Ερωτηθείς ο Υπουργός σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ολοκλήρωση του δρόμου απάντησε επί λέξει ότι «εξετάζει κάθε δυνατότητα».
   Με τα λόγια, όμως, έργα δεν γίνονται.
   Το δια ταύτα παραμένει ότι παρά την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων έως και 1.5.2024 και την ανάγκη προσπελασιμότητας του δικτύου, παρά την ανάγκη αποπεράτωσης του έργου, το οποίο και αναπτυξιακό χαρακτήρα έχει και θα συμβάλει στην άρση της απομόνωσης της ορεινής κοινότητας Θεοδωριάνων, το Υπουργείο αντί να δώσει λύση ..την αναζητά!

Ακολουθεί η Ερώτηση που κατέθεσαν οι δύο Ηπειρώτες βουλευτές




Και η Απάντηση χωρίς απάντηση του Υπουργείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.