8 Αυγ 2023

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αρταίων

- Παραμένουμε στοχοπροσηλωμένοι στην αναγκαιότητα εξεύρεσης προοδευτικής εκλογικής διεξόδου για τους συμπολίτες μας
- Το δίλημμα "με τον δεξιό Δήμαρχο ή με τον δεξιό Αντιδήμαρχό του" δεν αποτελεί στ' αλήθεια δίλημμα


   Ως Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας έχουμε την ακράδαντη πεποίθηση ότι δεν υπάρχει ουδέτερη αυτοδιοίκηση, καθώς η ιδεολογική ταυτότητα των ανθρώπων της είναι καθοριστική για την κατανομή πόρων, τις διεκδικήσεις, τον αναπτυξιακό στρατηγικό σχεδιασμό και το καθημερινό της πρόσωπο απέναντι στους δημότες.
   Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο Παναγιώτη Καραγιώργο, μαζί με τον οποίον προσπαθήσαμε, εκκινώντας από στενά κομματικά πλαίσια, να ανταπεξέλθουμε -δίχως τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα- στις υπερβολικά περιορισμένες χρονικά συνθήκες, καθώς και στις απαιτητικές προϋποθέσεις του νέου εκλογικού νόμου.
   Παραμένουμε στοχοπροσηλωμένοι στην αναγκαιότητα εξεύρεσης προοδευτικής εκλογικής διεξόδου για τους συμπολίτες μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Αρταίων.
   Καθώς το δίλημμα "με τον δεξιό Δήμαρχο ή με τον δεξιό Αντιδήμαρχό του" δεν αποτελεί στ' αλήθεια δίλημμα. Πρόκειται για ψευδή και τεχνητό επικοινωνιακό διαχωρισμό. Δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή προοδευτικών και αριστερών ανθρώπων η πιθανότητα συνέχισης της φανερά αποτυχημένης διοίκησης του Δήμου Αρταίων από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως και από όσους ήταν μέχρι πρόσφατα - και για πάνω από οκτώ χρόνια- αναπόσπαστα τμήματά της. Αποτελούν και οι δύο αρνητικότατες πολιτικές επιλογές, μιας και η τοπική κοινωνία και οικονομία θα συνεχίσουν να απονευρώνονται και η περιοχή μας θα συνεχίσει να περιστρέφεται εγκλωβισμένη σε ένα καθοδικό σπιράλ.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.