29 Απρ 2023

Χωρίς γιατρό το Ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Άρτας!

- Βιώνουμε τη δραματική κατάσταση να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, επειδή η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στην απαξίωση του δημόσιου Νοσοκομείου
- Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Αυτή η καταστροφική πορεία πρέπει να ανακοπεί


   Την τραγική κατάσταση στην οπαία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Άρτας, συνέπεια της οποίας υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να χαθούν ανθρώπινες ζωές αναδεικνύει με σημερινή δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη.
   Συγκεκριμένα αναφέρει:΄

   Πριν 10 μόλις ημέρες, είχα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και είχα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η μεθοδευμένη υποστελέχωσή του έχει φέρει νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση.
   Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά, βρισκόμαστε στην τραγική θέση να μην υπάρχει καθόλου ιατρός στο Ακτινολογικό Τμήμα. Κι αυτό συνέβη, επειδή, είναι ανθρωπίνως αδύνατο οι μόλις δύο εναπομείναντες ιατροί να εφημερεύουν συνεχώς.
   Βιώνουμε τη δραματική κατάσταση να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, επειδή η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στην απαξίωση του δημόσιου Νοσοκομείου.
   Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Αυτή η καταστροφική πορεία πρέπει να ανακοπεί. Και αυτό θα γίνει αμέσως την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου.

   Όλγα Γεροβασίλη 
   υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.