13 Ιουλ 2022

Όλγα Γεροβασίλη για Αλιευτικό Καταφύγιο Κόπραινας: Ευτυχώς, αυτό το σημαντικό έργο που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε

- Δυστυχώς, τα υπόλοιπα έργα πάγωσαν από την κυβέρνηση ΝΔ
- Κανένα σημαντικό έργο στο Νομό Άρτας δεν έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας την πρακτική δεκαετιών αποτελμάτωσης και αποκλεισμού.
- Ευτυχώς, σύντομα, μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση θα ξαναβάλει την Άρτα στο χάρτη, δίνοντας ξανά αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας


   Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε, αναφέρει σε δήλωσή της η Όλγα Γεροβασίλη, ότι ολοκληρώθηκε η διοικητική παραλαβή του Αλιευτικού Καταφυγίου Κόπραινας, ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με 3.400.000,00€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και δημοπρατήθηκε το 2018.
   Όπως επισημαίνει η βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό, για την ευρύτερη περιοχή, αναπτυξιακό έργο, με ώριμες μελέτες από το Δήμο Ν. Σκουφά, για το οποίο οι προσπάθειες και τα αιτήματα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας είχαν ξεκινήσει πριν 15 περίπου χρόνια.
   Και συνεχίζει η Όλγα Γεροβασίλη:
   Δυστυχώς, την ίδια τύχη δεν είχαν άλλα σημαντικά έργα για τον τόπο μας, που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και πάγωσαν επί Ν.Δ., όπως το Πρότυπο Αγροδιατροφικό Πάρκο στην Άρτα, το Πάρκο Ορεινών Δραστηριοτήτων στο Σταυρό Θεοδωριάνων, ο δρόμος Αθαμάνιο – Θεοδώριανα, ο δρόμος Καταρράκτης – Βουργαρέλι, η αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου κ.ά.
   Ακόμη χειρότερα, όλοι μας έχουμε πλέον αντιληφθεί ότι κανένα απολύτως σημαντικό έργο στο Νομό Άρτας δεν έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας την πρακτική δεκαετιών αποτελμάτωσης και αποκλεισμού.
   Ευτυχώς, σύντομα, μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα ξαναβάλει την Άρτα στο χάρτη, δίνοντας ξανά αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.