11 Μαΐ 2022

Στην Άρτα την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία


   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγάλη περιοδεία που κάνει ανά την Ελλάδα, με αφορμή τις εκλογές της ερχόμενη Κυριακής 15 Μαΐου, για την εκλογή του Προέδρου του κόμματος και των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής.
    Μια καμπάνια που απευθύνεται σε όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση για να ανασάνει η κοινωνία.
   Ένα καθαρό μήνυμα ότι η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φτάσει, ότι υπάρχει εναλλακτική στον κατήφορο και σχέδιο να στηριχθεί η χώρα.
   Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου έχουν όσοι εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας, ενώ για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής θα μπορούν να ψηφίσουν όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα στα μητρώα έως τις 21 Μαρτίου.
   Μια δημοκρατική, συμμετοχική διαδικασία, που σκοπό έχει να αποτελέσει ένα πολιτικό γεγονός και να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
   Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα έχει ως εξής:
   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα φτάσει στην πλατεία Κιλκίς στις 11:30 π.μ.
   Στη συνέχεια, θα περπατήσει στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και θα έχει συνομιλία με καταστηματάρχες της οδού Σκουφά.
   Ακολούθως, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία της Άρτας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες της Άρτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.