30 Νοε 2021

Η επικίνδυνη ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής της Άρτας βαφτίστηκε «ετοιμότητα»!

- Η διευθύντρια του σχολείου είχε ενημερώσει εγγράφως, εδώ και ένα χρόνο, για το πρόβλημα και την επικινδυνότητά του!
- Είχε συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά, πέρα από τα παχιά λόγια, μηδέν εις το πηλίκο


   Το χθεσινό περιστατικό της κατάρρευσης του εξωτερικού τοίχου στο 9ο Δημοτικό - 11ο Νηπιαγωγείο Άρτας, προκαλεί συναισθήματα αποτροπιασμού και αγανάκτησης σε κάθε αρτινό πολίτη. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η δημοτική αρχή αποδεικνύεται ανεπαρκής και επικίνδυνη. Και, αν για την ανεπάρκειά της δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία, διαπιστώνουμε με τρόμο ότι έχει καταστεί επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα συμπολιτών μας και, μάλιστα, ακόμη και μικρών παιδιών.
   Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής που, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της και να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες της Άρτας για την τραγική ανικανότητά της, επαίρεται για την δήθεν ετοιμότητά της. Για ποια ετοιμότητα ακριβώς μιλάνε; Έπρεπε να οδηγηθούμε στην κατάρρευση του τοίχου για να παρθούν τα αυτονόητα μέτρα, παρόλο που υπήρχαν, εδώ και ένα χρόνο, οχλήσεις και καταγγελίες από συμπολίτες μας για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου;
   Ειλικρινά, αδυνατούμε να εξηγήσουμε -με βάση την κοινή λογική- τις πράξεις, τις παραλείψεις και τις ανούσιες φανφάρες της πιο ανίκανης δημοτικής αρχής που γνώρισε ο τόπος μας. Η πολιτική τους παρουσία και πρακτική αναλώνεται, συνήθως, σε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας απλά έργα της καθημερινότητας ως έργα μακρόπνοης προοπτικής, πάντα υπό την επίβλεψη του Μεγάλου Τιμονιέρη. Είτε πρόκειται για πλαστικά κολονάκια, συντήρηση της ασφάλτου είτε αφορά «επιθεώρηση» έργων τέχνης.
   Η προσπάθειά τους, όμως, να εθίσουν τους αρτινούς πολίτες στην μικροπολιτική και σε σχέσεις εξάρτησης και υποταγής με την πολιτική εξουσία, θα πέσει στο κενό. Οι αρτινοί πολίτες, ήδη, έχουν αντιληφθεί την εγκληματική γύμνια τους, που καλύπτεται πίσω από τις «αστραφτερές» εικόνες στα social media και τα παχιά λόγια χωρίς περιεχόμενο.
   Ο πολιτικός τους χρόνος μετράει αντίστροφα και η κλεψύδρα έχει αρχίσει να αδειάζει. Τουλάχιστον να φύγουν χωρίς άλλες εγκληματικές παραλείψεις, για να μη φθάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα. 

   ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άρτας


σημ. Τηλεβόα: Απ' ότι γνωρίζω, εδώ και περίπου ένα χρόνο, η διευθύντρια του σχολείου είχε ενημερώσει εγγράφως, πριν περίπου ένα χρόνο, για το πρόβλημα και την επικινδυνότητά του.
Επίσης, το θέμα είχε τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά -εκ του αποτελέσματος- μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, πέρα από τα παχιά λόγια, μηδέν εις το πηλίκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.