17 Απρ 2021

Στο «βαθύ κόκκινο» από σήμερα τα Πράμαντα

Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκαν 12 κρούσματα Covid-19 στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, ενώ την προηγούμενη βδομάδα ήταν μόνο ένα...


   Στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου, αυτό που έχει επικρατήσει να ονομάζεται «βαθύ κόκκινο», εντάχθηκε από το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων.
   Την ανακοίνωση έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
   Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τις δηλώσεις, επειδή τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκαν 12 κρούσματα Covid-19 στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, ενώ την προηγούμενη βδομάδα, συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου, ήταν μόνο ένα.
   Έτσι, λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου που παρατηρήθηκε, εντάσσει και το Δήμο Β. Τζουμέρκων στη λίστα με τις περιοχές της χώρας (Θάσος, Δήμος Ρεθύμνου, Δήμος Φαιστού, Δήμος Μαρώνειας-Σαπών, Κύθνος, Δήμος Διδυμοτείχου, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, Δήμος Καβάλας, Δήμος Βόλου, Δήμος Σιντικής Σερρών), για τις οποίες υπήρξε εισήγηση των Επιδημιολόγων για ένταξή τους στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.