11 Ιαν 2021

Χαμός στο Twitter για την προτροπή προς τους γονείς να έχουν τα παιδιά τους μαζί κουβέρτες, ώστε να μην κρυώνουν στο μάθημα

- Φαρμακερά σχόλια για το άνοιγμα των σχολείων με την προτροπή να έχουν οι μαθητές μαζί τους... κουβερτούλα!
- Με κωμικοτραγικό τρόπο επιβεβαιώνεται η απροθυμία της κυβέρνησης να καταρτίσει σχέδιο, ώστε να διδάσκονται οι μαθητές με ασφάλεια, αλλά και αξιοπρέπεια, τα μαθήματά τους...


   Πρώτο κουδούνι του 2021 σήμερα και μικροί μαθητές πήγαν στο σχολείο, παίρνοντας μαζί τους εκτός από τα βιβλία, τις τσάντες και τις μάσκες τους και από μία… κουβερτούλα, καθώς, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, πρέπει να ανοίγουν τα παράθυρα στις αίθουσες σε τακτά χρονικά διαστήματα. 
   Παράθυρα, όμως, ανοιχτά σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, σημαίνει ότι τα παιδιά θα κρυώνουν, γι’ αυτό και οι διευθύνσεις πολλών σχολείων, όπως στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, είπαν στους γονείς να φροντίσουν να έχουν τα παιδιά μαζί και την κουβέρτα τους.


   Έτσι, με δραματικό τρόπο επιβεβαιώνεται η αποτυχία της κυβέρνησης, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πανδημία. Σχολεία προτρέπουν τους γονείς να έχουν τα παιδιά τους μαζί... «μια μικρή κουβερτούλα» (!!!), ώστε να μην κρυώνουν στο μάθημα. 
   Η απροθυμία της κυβέρνησης, εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων εμμονών της, να καταρτίσει σχέδιο, προκειμένου να διδάσκονται οι μαθητές με ασφάλεια, αλλά και αξιοπρέπεια τα μαθήματα τους, οδηγεί σε τέτοιου είδους απαράδεκτες καταστάσεις, προσβλητικές για την ίδια την ουσία της παιδείας.

   Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media, με αποτέλεσμα να στηθεί πραγματικό «γλέντι» στο twitter:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.