16 Μαρ 2020

Ένας ιός που διέλυσε τα παραμύθια των νεοφιλελέδων - VIDEO

Σήμερα κατάλαβαν όλοι την ανάγκη του δημόσιου συστήματος Υγείας


   Τα έσωσε τα προσχήματα ο Κυριάκος. Τουλάχιστον έτσι νομίζει. Ορθώθηκε για μια στιγμή στο μπόι του και είπε ότι η επιστήμη προηγείται. Γιατί κοντέψαμε να το ξεχάσουμε με την παρέλαση των ιερέων στα κανάλια. Αναγκάστηκε έτσι η ακροδεξιά του μια από τις σπάνιες φορές να ακολουθήσει τη δεξιά του.
   Και ο αρχιεπίσκοπος να ανακαλύψει τα λογικά του. Παρά την σκοταδιστική απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Έμεινε μόνος ο Γεωργιάδης στον αγώνα κατά των «απίστων».
   Έσωσε τα προσχήματα μεν ο Κυριάκος, εκτέθηκε για άλλη μια φορά δε... Διότι όχι μόνο καθυστέρησε, αλλά ο αντιπρόεδρος της καρδιάς του, την επομένη, συνέχισε τους «εξορκισμούς» στον αγώνα κατά των απίστων.
   Ένας ιός που διέλυσε τα παραμύθια των νεοφιλελέδων. Γιατί σήμερα κατάλαβαν όλοι, και ας μην το παραδέχονται, την ανάγκη του δημόσιου συστήματος Υγείας.
   Τι έλεγαν πριν; «Όσο περνάει από το χέρι του» θα απολυθούν από μια κυβέρνηση της Ν.Δ. οι καθαρίστριες κι οι υπάλληλοι φύλαξης που εργάζονται με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία, διεμήνυε από το βήμα της Βουλής ο Β. Οικονόμου κατακεραυνώνοντας τις απαραίτητες προσλήψεις στο δημόσιο σύστημα που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017.



   Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Εγώ έχω ακούσει, ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα».
   Άρης Πορτοσάλτε: «Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν».
   Αυτά έλεγαν οι δύο δημοσιογράφοι της καρδιάς τους, μόλις πέρσι.



   «Αφού δεν πιστεύεις, να μην μιλάς καθόλου γι’ αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίος μιλάει, εμείς εκνευριζόμαστε». «Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι μ’ εμάς», ο Αδ. Γεωργιάδης πριν... το διάγγελμα Μητσοτάκη.
   Και μετά... Σε μια επική προσπάθεια διαφυγής: «Τι εννοεί ο κ. Κατρούγκαλος, αν δηλαδή οι πιστοί πάνε στην εκκλησία να λειτουργήσουν να στείλουμε τα ΜΑΤ;» «Ονειρεύεστε μια εκκλησία με τα ΜΑΤ;».
   Ευτυχώς ο άνθρωπος που δεν θα είχε πρόβλημα να κλείσει τα νοσοκομεία. «Αν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω», όπως έλεγε το 2013 ως ο καλύτερος μαθητής της τρόικας... και που μέχρι πέρσι δήλωνε πως: «Κακώς καταργήθηκε το πεντάευρω για την είσοδο στα νοσοκομεία». (Φανταστείτε, να ίσχυε σήμερα το πεντάευρω και να μην το είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ).



   ... είναι μόνο υπουργός Ανάπτυξης, που άλλοτε φοράει ράσα να μας πει πως δεν παθαίνει τίποτα με τη Θεία Κοινωνία και είμαστε άθεοι όσοι υποστηρίζουν την επιστήμη και τη λογική και άλλοτε ντύνεται γιατρός συστήνοντας: «μείνετε σπίτι».
   Είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ισχυριστεί πως είναι ο ιός και το αντίδοτό του ταυτοχρόνως...
   Και καλύτερα που δεν ασχολείται με τα του υπουργείου του... Διότι με δηλώσεις που αιτιολογούν την αισχροκέρδεια εν μέσω πανδημίας ως «κανονικότητα» και νόμο αγοράς όπως «της προσφοράς και της ζήτησης», τι επενδυτή να φέρει;
   Τον ακούν και φεύγουν τρέχοντας...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.