27 Μαρ 2020

Η Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε σε Τσιάρα - Σταϊκούρα την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας

Ζητά να συμπεριληφθούν οι Δικηγόροι όχι μόνο στους ΚΑΔ που πλήττονται αλλά και σε αυτούς που θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπούΠρος το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης,

Θέμα: «Ένταξη Δικηγόρων στους δικαιούχους αποζημίωσης ειδικού σκοπού εξαιτίας του κορονοϊού».

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεροβασίλη Όλγα καταθέτει προς τους Υπουργούς  Οικονομικών και Δικαιοσύνης, την υπ’ αριθμ. 144/24.03.2020 Επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, με την οποία εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία του για τη μη υπαγωγή των Δικηγόρων στις κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών - επιστημόνων που θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 Ευρώ εξαιτίας του κορονοϊού, αν και οι Δικηγόροι ανήκουν στους κλάδους που κατεξοχήν πλήττονται, αφού έχει ανασταλεί η λειτουργία των δικαστηρίων ήδη από 13.03.2020. Κατά συνέπεια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας ζητά να συμπεριληφθούν οι Δικηγόροι όχι μόνο στους ΚΑΔ που πλήττονται αλλά και σε αυτούς που θα λάβουν την ως άνω αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Επισυνάπτεται η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας
Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της επιστολής, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 26.03.2020

H καταθέτουσα  Βουλευτής

Γεροβασίλη Όλγα

   Ακολουθεί η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, που κατέθεσε η Όλγα Γεροβασίλη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.