17 Φεβ 2020

Στα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA απαντάει ζωντανά, στις 7 μμ, ο Αλέξης Τσίπρας - VIDEO

Αλέξης Τσίπρας: Στη πορεία μας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, τη διεύρυνσή του και το μετασχηματισμό του, τα νέα μέσα επικοινωνίας είναι και απαραίτητα και πολύτιμα. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει στη νέα εποχή να οικοδομήσει μια νέα σχέση του πολίτη με τη πολιτική.


   Στις ερωτήσεις των μελών της πλατφόρμας του iSYRIZA θα απαντήσει σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας τη νέα δυνατότητα του iAsk&Watch. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει live απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν σε μια εκδήλωση που θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη του iSYRIZA.
   Η διαδικασία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και εξαιτίας του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος δόθηκε παράταση στην υποβολή ερωτήσεων.
   Συνολικά, πάνω από 1.600 ερωτήσεις τέθηκαν στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συντριπτικό 75% αυτών που έθεσαν τις ερωτήσεις αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας.



   Το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.
   Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η πλειονότητα των ερωτήσεων αφορούσε την επικοινωνία του κόμματος και τη στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς το συνέδριο. Επιπλέον αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
   Οι ερωτήσεις ομαδοποιήθηκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα.
   Πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ.  

Στη πορεία μας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, τη διεύρυνσή του και το μετασχηματισμό του, τα νέα μέσα επικοινωνίας είναι και απαραίτητα και πολύτιμα. Διότι ο θέλει στη νέα εποχή να οικοδομήσει μια νέα σχέση του πολίτη με τη πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.