14 Φεβ 2020

Καυστική η Γεροβασίλη προς Χρυσοχοΐδη για τις χυδαιότητες Μπαλάσκα

«Κύριε Xρυσοχοΐδη, εντάξει, τους "λύσατε τα χέρια". Τουλάχιστον κλείστε τους το στόμα!»


   Με μια λιτή ανάρτηση στο Twitter η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας, Όλγα Γερβασίλη σχολίασε τις χυδαιότητες του «συνδικαλιστή» της Ελληνικής Αστυνομίας στην τηλεόραση του ANT1 και του ΣΚΑΪ, Σταύρου Μπαλάσκα.
   Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος, μην ξεχνάμε, έχει κηρυχθεί έκπτωτος από την ΠΟΑΣΥ, αναφερόμενος στον αστυνομικό που συνελήφθη και φέρεται να έχει διαπράξει ληστείες, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «είναι όμορφος και θα περάσει πολύ όμορφα στη φυλακή».
   Η Όλγα Γεροβασίλη, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην ουσία απευθύνεται στον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για τις πράξεις της Αστυνομίας αλλά, κύρίως, και των «συνδικαλιστών» της.
   «Κύριε Xρυσοχοΐδη, εντάξει, τους "λύσατε τα χέρια". Τουλάχιστον κλείστε τους το στόμα!», σχολιάζει καυστικά η Όλγα Γεροβασίλη.

Κύριε Xρυσοχοΐδη, εντάξει, τους "λύσατε τα χέρια". Τουλάχιστον κλείστε τους το στόμα! https://twitter.com/leftgr/status/1228230760932376579 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.