28 Ιαν 2020

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το πρωθυπουργικό ζεύγος απολαμβάνει την...«όμορφη Κρακοβία»

Ενώ εσείς σκοτώνεστε για ποδόσφαιρο, εκλογικό νόμο, προσφυγικό, ασφαλιστικό, εξίσωση πτυχίων, ο happy traveller Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει ζωάρα...


   Μία βδομάδα παρά μία ημέρα κλείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
   Τι και αν στην Ελλάδα τα θέματα της επικαιρότητας τρέχουν, εκλογικός νόμος, προσφυγικό, εκπαιδευτικό, ασφαλιστικό, το απόλυτο κυβερνητικό μπάχαλο στο ποδόσφαιρο, που απειλεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Ο πρωθυπουργός τα έχει αφήσει όλα στον αυτόματο και απολαμβάνει την... «όμορφη Κρακοβία» παρέα με τη σύζυγό του.
   Μάλιστα η σύζυγος του πρωθυπουργού, ανέβασε και την ανάλογη φωτογραφία στο instagram με τους δυο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί σε δρόμο της πόλης και να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές την Δευτέρα.
   Η φωτογραφία συνοδεύεται με το σχόλιο «Όμορφη Κρακοβία».
   Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σαββατοκύριακο, 25-26 Ιανουαρίου, ο Μητσοτάκης παρέμεινε στην Ελβετία, μετά το διήμερο 23-24 στο Νταβός, για να δοκιμάσει και τις ελβετικές πίστες του σκι!
   Υπενθυμιζεται ότι αύριο, Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. Και εκεί, όμως, δεν μπορεί, θα ξεκλέψει χρόνο για μια βόλτα στον... Σηκουάνα. Η Νορμανδία είναι πολύ μουντή αυτή την εποχή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.