21 Νοε 2019

Καυστικό σχόλιο Γεροβασίλη - Μπάρκα για τους... χιαστί κομματικούς διορισμούς Διοικητών στα Νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας

- Πιο κομματικό "αποκομματικοποιημένο" "επιτελικό" κράτος, δεν γίνεται...
- Δεν κάνουν μια αμοιβαία μετάθεση, να μην ξοδεύονται οι άνθρωποι σε βενζίνες;


   Με μια καυστική ανακοίνωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας σχολιάζουν το διαφαινόμενο διορισμό των επικεφαλής των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, νυν και πρώην, σε διοικητές των Νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας και μάλιστα... χιαστί.
    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

   "Πρόσφατα δημοσιεύματα φέρουν τον μεν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας κ. Δημήτρη Σκανδάλη να παίρνει τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τον δε πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Ντάκουλα, αυτή τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Άρτας.
   Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά.
   Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα 2 νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την «επιτελική» κομματική τους δουλειά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.